Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #187 üzenetére
Drágaszág!
Térjünk vissza a kályhához.
TE azaz ÖN azaz Parallaxis állítottál valamit, ami úgy megdőlt, mint a Hajnal Timi az osztálytalálkozón.
Aztán jöttél azzal, hogy ez, ahogy az, meg amaz, de volt már emez is.
Bocs, de nem tudok már lejjebb menniÉn indultam.
Én olyat szoktam látni, hogy független, és szolgálatói ár
Jelenleg az M8 - nem tudom de én rühellem a HTC-t - 1Ft-ért is vihető. Ha ki kell fizetni, ez a kerekítés szabályai szerint 0Ft.
Ennél nem lehet majd sokkal olcsóbb az ipfun sem gondolom, de ha már 10Ft lesz, az már jelentősen drágább lesz. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Parallaxis #187 üzenetére
Végülis, ebből a tesztből az jön ki, hogy tartósságban, ellenállóságban a műanyag egyértelműen győzött a fém, alumínium felett: [link] Pl. deformációban több mint dupla annyit bír a tepsi Note 3, mint az Iphone 6 akkor ez elég durva, és a 40-50% előny a leválás esetén is megvan ami azért elég sok. Lényeg a lényeg a lenézett műanyag tartósabb, ellenállóbb, mint a prémium edzett alumínium, ezzel gyakorlatilag győzött a Samsung. (Mondjuk annyi még, hogy a gép tud tökéletesen egyenletes erőt kifejteni mindkét oldalon ezért pontosan középen hajlott meg, megnézném hogy hajlik az Iphone 6 plus, ha pl. a telefon felső részére több hajlító erő hat, vagy csak ott hat az erő, a másik oldal csak tart.)
Megint kb. 1-2 mp. alatt elhajlította az Iphone-t de nagyon durván. Ha valamit trükközött a srác az Apple a gatyáját is lepereli róla. Egyébként feltűnő, hogy itt is a felső gombok mellett halott meg nagyon könnyen az Iphone 6 Plus, nem középen ahogy várható lett volna. [link]
Most itt mindenki, izomember, vagy Uri Geller lett hirtelen? Ezek a videók rombolják legjobban a márka imidzsét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest