- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Egyetértek quailstormmal, a legnépszerűbb appok töredékét fogják protolni. A Lenovo nem kísérleti készülék, ahogy az Orange San Diego vagy a Xolo se, mind boltban kapható készülék teljes gyártó oldali támogatással.
Ez a szerencsétlen találkozás (szerencsétlen az EU-soknak) meg gondolom az Intel Motorola(Google) szövetség egyik áldozata. Nem hiszem, hogy megéri, mert még én is elgondolkoztam rajta, de Intel procival kizárt... -
vicze
félisten
Az 1,6-os verzióval van tesztelve. Ebben 2.0GHz lesz.
Amúgy meg én szeretnék pl. egy Opera Mobile-t és egyéb natív kódot tartalmazó appokat futtatni, és hát nem hiszem, hogy a fejlesztők annyira törik magukat, hogy portolják az alkalmazásaikat. Illetve teljesen zárt a bootloader így custom ROM kizárva jó ideig.
A mindkettő miatt az Intel nálam kizárva.@Oppenheimer: Szólj a Nokiának és az MS-nek, hogy rossz irányba mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 2042
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő