- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Egyetértek quailstormmal, a legnépszerűbb appok töredékét fogják protolni. A Lenovo nem kísérleti készülék, ahogy az Orange San Diego vagy a Xolo se, mind boltban kapható készülék teljes gyártó oldali támogatással.
Ez a szerencsétlen találkozás (szerencsétlen az EU-soknak) meg gondolom az Intel Motorola(Google) szövetség egyik áldozata. Nem hiszem, hogy megéri, mert még én is elgondolkoztam rajta, de Intel procival kizárt... -
vicze
félisten
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
Azért az nem teljesen úgy van, hogy csak úgy fut.
Illetve ezért mondtam, hogy szólj nekik hogy rossz az irány, már rég Inteles telót gyárthatnának... (Csak egy nyavadt működő DX driver kéne a GPU-hoz.
)
-
vicze
félisten
Az 1,6-os verzióval van tesztelve. Ebben 2.0GHz lesz.
Amúgy meg én szeretnék pl. egy Opera Mobile-t és egyéb natív kódot tartalmazó appokat futtatni, és hát nem hiszem, hogy a fejlesztők annyira törik magukat, hogy portolják az alkalmazásaikat. Illetve teljesen zárt a bootloader így custom ROM kizárva jó ideig.
A mindkettő miatt az Intel nálam kizárva.@Oppenheimer: Szólj a Nokiának és az MS-nek, hogy rossz irányba mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest