- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A mi értelme, stb gondolatokra bővíteni fogom az írást ezzel a résszel, mert úgy néz ki nem volt túl egyértelmű a célmegjelölés:
Tudom, hogy nem egyszerűbb, mint egy célprogramot letölteni, de ez biztosan működik minden működő lemeztelepítővel, így használata egyszerűbb, mint az, hogy 3-4 programot letöltesz végigmész, kivárod és a végén mind valamilyen hibakóddal visszatér, ugyanis erre nem egy eset szól példaként. Aki még nem próbált ezelőtt USB telepítőt csinálni, biztos ajánlanak neki valami programot. Így teszek én is Windows7 USB-DVD tool. Ha azonban az nem megy, akkor ezzel biztosan fog, így ez az írás legfőképpen azért készül, hogy akinek a célprogram nem működik, könnyen és gyorsan magyar nyelven linkelhessem ezt a megoldást.
-
Tudom, hogy nem tűnik egyszerűnek, azt is tudom, hogy hogy van egyszerűbb program, de már 5+ embernek leírtam lépésenként. Úgy gondoltam, megírom a cikket, és eztán csak linkelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest