- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
Szem-kéz koordinációval függ össze a dolog tudtommal. Sajnos az enyém rosszabb. Ezért vagyok kénytelen alacsony érzékenységgel játszani (vállból tépni az egeret). Ha nem így játszok nemhogy nem javulok /szinten tartom magam/, hanem egyszerűen egy értelmes mozdulatot nem tudok megtenni. Egy ajtón nem találok be. Nemhogy eltaláljak valakit. Ez van. Nekem ezzel kell élnem.
-
WolfheartGR
őstag
Marketing. Különbséget teszünk kínai és japán Omron között. Aztán van amelyiket 5millió kattintásra hitelesítik, van amelyiket 10millióra. Az kínai na az szar. A hozzászólásaid alapján tartalak tájékozatlannak, amiben csak megerősítettél. Nem kell ehhez ismerjelek. Még csak jobb játékosnak sem kell lennem. Egyszerű olvasottság kérdése, valamint tapasztalatszerzésé.
Zsömi: [link]
-
WolfheartGR
őstag
Senki nem kábít semmivel. Nekem az 518-am kapcsolói bírják, a low sens miatt viszont megtörött a kábele az egérnek. Kábelcsere előtt áll (javítva lett nem az igazi). Valamint az sem mindegy milyen mikrokapcsoló van az egérben. Ugyanis a kínai Omronok nem bírják annyira mint a japánok : [link]. De vannak ezen kívül is mikrokapcsolómárkák. A DB jóféle egér, azt nem is olyan könnyű gallyravágni mint a Rokkantokat. De ugye nem minden jó ami Rézer/Lodcsitek/Sztílszériesz satöbbi. De legalább vannak jó cuccaik.
Ja és káromkodással nem lehet elfedni a tájékozatlanságot. ^^TESCO-Zsömle: Látom nem értél még végére a kálváriádnak.
-
WolfheartGR
őstag
Roccat meg a minőség mi? Tessék: [link], [link]. Esetleg a Roccat tulajok topikja-ban is érdemes körülnézni. Ezzel ellentétben az Ikarimat 400cpin használom, talpakat kellett egy éves vegyes használat után cserélnem rajta mert elkopott, ezen felül semmi baja az égegyadta világon.
Pedig én pont úgy kaszálok 50-60 centin ahogy neked nem kényelmes [link].
Persze minden gyártónál vannak gyengébben sikerült darabok. SS-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest