Új hozzászólás Aktív témák
-
GEO001
aktív tag
válasz
Black Dragon #96 üzenetére
Hát nálam ha töltőről veszem le, akkor belassul és jön megint a sensitivity meg accel állítás, megint vissza és csak úgy jó.Elég fura, hogy egy ilyen "csúcs egérnél" még ilyen problémákkal találkozhatunk.
Gép újraindulás után persze a light értéket is újra kell állítani, szal nem teljesen kiforrott még ez a mouse. -
GEO001
aktív tag
válasz
Black Dragon #92 üzenetére
Én is most vettem meg az Ouroboros egerem. Azt tapasztaltam, hogy gép kikapcs után, amikor már nincs kapcsolat az egérrel, sajnos nem kapcsol át sleep-be.
Ez elég bosszantó szerintem, mivel külön nem lehet az egeret kikapcsolni.
Esténként meg mindig kivenni az elemet.....
Remélem nemsokára tényleg orvosolni fogják ezt a problémát.
Esetleg vmi más megoldás? -
tuleon
tag
válasz
Black Dragon #90 üzenetére
Megérkezett
Viszont nem az interstore ból, mert ott szemét módon amikor megrendeltem volt raktáron, mailben írták hogy 10 nap alatt szerzik be, le is mondtam.
Rendeltem pár hónapja egy Goliathus Speed egérpadot a SuperGammer.hu-ról, náluk webshopban nem volt ilyen egér, írtam nekik, hátha tudnak szerezni. Végül maximálisan segítőkészek voltak, és beszerezték 1 nap alatt, rendesen 2 év garival.Az egér tényleg nagyon jó, jó minőségű, teljesen egyben van. Viszont észrevettem, hogy este amikor kikapcsolom a gépet, és nem teszem fel dokkolóra, akkor másnapra csontra lemerül
, úgy hogy előző nap 80 % volt az akksiban.
A sleep módot 1 percre állítottam, 1 perc után ki is kapcsol az egér szépen, viszont nem értem hogy hogyan merül le így reggelre
-
tuleon
tag
válasz
Black Dragon #86 üzenetére
Tegnap megkockáztattam az interstoret, félig szlovákul, félig magyarúl elgagyogta, hogy 1 darab még van nekik raktáron. Webshopon megrendeltem, céges számlára, aztán meglátjuk... Futárnál, ha hozza úgyis kibontom, addig nem veszem át.
-
Thunder82
aktív tag
válasz
Black Dragon #86 üzenetére
ha gondolod cserélhetünk 1 kis időre ???
-
tuleon
tag
válasz
Black Dragon #84 üzenetére
A 220Voltosok most 34 ért árulják. Interstore-ból meg nem akartam megrendelni, mert sokan írták hogy nem adnak számlát, más terméket küldenek, bontott csomagolásút stb.. Ilyen értéknél kell az a 2 év magyarországi garancia.
Most nekem egy Logitech G5 van kb 7 éve használom, és igazából mai napig tökéletes. Egyetlen baja, hogy az asztal szétreszelte a zsinórt, meg a talpát lekoptatta, így ezért cserélem le. Egyik haverom RAT 3 at használ,rá akart beszélni a RAT 9-re, mert hogy azon több minden állítgatható mint a rézeren. Ratos fórumokon írták, hogy vannak azért elég durva hibái, meg érzékelős problémái. Meg adnak hozzá 2 kocka aksit, ami ha tönkremegy, akkor körülményes lesz beszerezni, itt meg ahogy látom, a rézer sima ceruza aksival megy, bármelyik műszaki boltban veszek egyet ha tönkremegy. Nekem még nem volt razer cuccom, de remélem az Ouroboros is kibír 7 évet.
-
tuleon
tag
válasz
Black Dragon #81 üzenetére
Sziasztok.
Én a 220voltnál rendeltem egy hete, ma hívtak, hogy még 2 hét is lehet mire beszerzik
Megnéztem a kereskedőket, az árak 34 és 52 között alakulnak. Persze akik 52 ezerért árulják ott van raktáronEgyik magyar nyelvű, szlovák cégnél lett volna jó áron, de nem mertem megrendelni, mert miután felhívtam őket a srác eléggé törte a magyart, és le is volt pontozva a webáruházuk.
220voltosok azt mondták, hogy a razernél elkapkodták a készletet, viszik mintha ingyen lenne.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Black Dragon #31 üzenetére
Én a sajátomat 1000-1500dpi között használom.
(Netezéshez 1000, játékra 1500)Egyébként a tesztben szereplő egerek közül a Mamba tetszik a legjobban.
De.. sosem vennék olyan egeret amiben nem tudom cserélni az akkut.
Hisz mint írtad is, kb 1-2 naponta tölteni kell.
Így viszont elég hamar elhasználódik az akku! (pár év)
Ha már az ember kiad ennyit egy egérért, akkor azt 5-10 évre veszi.Ilyen szempontból az Ouroboros-t választanám, mivel az elemes.
Egyébként a bátyámnak Razer Imperator-ja van! (nem tetszik mert zsinóros)
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Black Dragon #28 üzenetére
Tehát akkor lényegében semmivel sem tud többet!!
(Hisz a 6400-8200dpi-t nincs az az ember aki tudna használni.)
"Mellette ugye világít" Ez inkább hátrány, mint előny! (szerintem) -
zzolika
aktív tag
válasz
Black Dragon #15 üzenetére
Elhiszem neked hogy ennyit bír, csak azért nem ezt várnám egy ilyen drága egértõl, amit azért veszek hogy sokat használjam. Aki hetente pár órát játszik, az nem ad ennyit ki egérre. Aki meg sokat, az mindig töltse? Akkor lehetne vezetékes is. Pozitívum, hogy megy legalább dróton is.
Persze, az irodai gagyi optikai, nem tudom hány dpi, max 1200 lehet talán. De ettõl még nem kellene ennyivel többet fogyasztania. Ha a 6x akkora felbontás 6x annyit fogyaszt is (amit nem hiszek), akkor sem kéne 100x kevesebbnek a használhatósági idõnek lennie. -
Thunder82
aktív tag
válasz
Black Dragon #5 üzenetére
Nagyszerű leírás, Kbö erre számítottam, jelenleg 1 RAT 9 es tulay vagyok de a következő egeremet láttam én is meg mikor (te is ) észrevetted az ujj PATKÁNYT a RAZER olodalán
. Most már biztos vagyok benne h ezzel fogok útra kelni (ha lessz ráá annyi pénzem ) a harcmezőn .
(#9) dragonfx
gondolom nem vagy nagy ("PRO") gamer ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged