Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mythsardan
aktív tag
Pedig szerintem a Ratchet & Clank széria messze üti az xbox exkluzív címek 80%-át(nem mintha olyan sok lenne), illetve, nem hiszem, hogy csak gyerekek tudnának ezzel jól szórakozni, én pl. ezzel ugyan olyan jól szórakoztam, mint anno az első résszel, pedig az már több mint 11 éve volt
-
HyP3b0y
senior tag
Pedig nekem anno nem kevés órám volt R&C meg a Jak & Dexter-ben. GTA miatt gondolkodom amúgy is egy konzolban és ez akár nálam döntő lehet PS3 irányába. X360-nál nem tudok olyan exkluzív nevet mondani ami valóban megfogna (mondjuk itt nagyrészt az emlékek amik közrejátszanak
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged