- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Mythsardan #5 üzenetére
Egyetértek, én először még ps2-n játszottam az első 2 résszel 2004-ben, aztán kb. 2 hónapja vettem egy ps3-at a tools of destruction-t meg a crack in time-ot egyből beszereztem, már végig is játszottam őket, nekem nagyon tetszettek pedig már 30 elmúltam
-
Mythsardan
aktív tag
Pedig szerintem a Ratchet & Clank széria messze üti az xbox exkluzív címek 80%-át(nem mintha olyan sok lenne), illetve, nem hiszem, hogy csak gyerekek tudnának ezzel jól szórakozni, én pl. ezzel ugyan olyan jól szórakoztam, mint anno az első résszel, pedig az már több mint 11 éve volt
-
HyP3b0y
senior tag
Pedig nekem anno nem kevés órám volt R&C meg a Jak & Dexter-ben. GTA miatt gondolkodom amúgy is egy konzolban és ez akár nálam döntő lehet PS3 irányába. X360-nál nem tudok olyan exkluzív nevet mondani ami valóban megfogna (mondjuk itt nagyrészt az emlékek amik közrejátszanak
)
-
ted_mosby
senior tag
Hm.. Hát nem ez az a Cím amitől eldobom az Xbox 360-om és rohanok venni egy Ps-t.
Gyerekeknek ettől függetlenül biztos jó lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged