- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Nem, te voltál olyan hülye, hogy ne értsd, amit magyarázok. Mivel a Windows 8 felülete elsősorban a tapiképernyőkre készült, nem valószínű, hogy máshogy fog kinézni tableten és telefonon, mint PC-n - ebből meg az következik, hogy ugyanaz lesz a default felület, természetesen hozzáigazítva a képernyő méreteihez, ostoba troll.
-
sh4d0w
félisten
Látom Téged sem zavart meg továbbra sem az értő olvasás. Kolléga azt írta, hogy ha nekem ez kell PC-re, nem tud mit csinálni. Erre reagáltam én, hogy a Windows 8 nem lesz különböző a számos platformon, amire elkészítik, tehát nem lesz választásom, mindenhol ugyanaz a felület kerül elém. Hol van itt szó arról, mint egyetlen belépési lehetőségről???
Gyanítom, hogy rajtad kívül mindenki más megértette, mert te voltál az egyetlen, aki ebbe belekötött...
#106 FTeR: szerintem a c)-nek sem felel meg ott, ahol az irodateret kamerákkal figyelik.
-
sh4d0w
félisten
Feltételezem, ha a Microsoft ezt az információt meglebegtette, nem nagyon akar hülyét csinálni magából, hogy mágsem csinálja meg. Ettől persze még lehet, hogy nem ez lesz a default, de én nem is állítottam, hogy ez lesz az egyetlen bejelentkezési mód, ezt Te olvastad ki valahonnan - hogy miből, az számomra X-akta, mert én ilyet nem írtam.
ps.: igazad van, sajnálatos módon leereszkedtem egy idióta szintjére, ahol legyőzött a rutinjával...
-
sh4d0w
félisten
Hát, öreg troll barátom, ha nincs érv, jön a személyeskedés. Olyanról pofázol, amiről halvány lila gőzöd nincs - de nézz már utána, vedd a fáradtságot, kutasd fel, melyik volt ezenkívül az utolsó Windows-os topic, amelybe "bepofátlankodtam". (Nem mellesleg ahhoz a fórumtémához szólok hozzá, amihez akarok, ez nem a vladimircafé.hu. Comprende?)
LonGleY: a home userek nagy része nem rendszergazda, vagy hasonló vénával megáldott. Ha kikapcsolják a Microsoft által biztonságfokozónak szánt logint, semmit nem ér. A tabletek meg a kanyarban sincsenek a desktop PC-k erejéhez képest, tréfának nem jó.
-
sh4d0w
félisten
Arról nem lehetne szó, hogy ne magyarázz bele abba, amiről nem tudsz? Egy szóval nem mondtam, hogy nem használok Windows-t, annyit mondtam, hogy nem elsődleges platform, hint: elolvas, értelmez.
Kettő: otthon elég kevés júzer van, aki group policy-t fog használni. Ha homeuser elbaszarintja a képrajzolást és jelszót kell megadnia, ugyanúgy ki fogja kapcsoltatni a szomszéd Veér István jr.-ral az első adandó alkalommal, mint eddig, ergo szekuritinak adtak nagy pofont, növelni viszont nem sikerült.
Ráadásul szekuriti oldalon nem is elsődlegesen ez a probléma, hanem a milliónyi összetevőben rejtező egyéb, privilégiumszint-emelést lehetővé tevő hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest