- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
425W-ot le tud adni 12-es ágon és 400 eszik a gép. Ha nem furmárkal és prime-el játszom akkor nem lesz egyenletes terhelés (legalábbis én játékok közben elég ingadozó terhelésekkel szoktam találkozni) szóval 1-1 pillanatra felugrik akár 400W-ra is a terhelés. Igen, én merném így használni.
TV tunert meg nem használja az ember játék közben. 3-4 venit van vagy 3-4W.
2-3 vinyó, na ebbe nem tudok belekötni, ott a pont.Bici: átlag érték? Nyertetek. Nekem az volt a logikus, hogy maxot adnak meg, nem átlagot, de hát így nincs miről vitatkozni.
-
dudika10
veterán
A codegen táp specifikációjában az van, hogy 600W.
Nem azt mondtam, hogy 400W-os tápot rakjon alá akárki is. Csak azt, hogy ezen mért eredmény alapján egy 400W-os táp is elbírja és a 700W (amit előtte írt) messze sok.Itt is a mért fogyasztás táp felől 400W alatt marad.
Itt egy picit meghaladja a 400W-ot.Azért ez már 3 mért eredmény. 400W-os fogyasztásra nehogy már 700W-os táp kelljen.
Értek én mindent, csak a specifikációk helyett inkább mért eredményekre támaszkodnék ha megengeded.
szerk: Az általad lnikelt oldalon használt táp hatásfoka 80% körüli. Így 400W körül van ott is a fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI Gaming X Trio 3060
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest