- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fecogame #300 üzenetére
Ne értsétek félre,nekem tetszenek az ATI kártyái,tudom hogy nagyon jók,és hogy árban simán jobbak mint az NVidia.De én nem tartom tartosnak öket,ha veszek egy kártyát,általába újan veszem hoszabb időre,és itt a félsz az ATI -tól,vagy 3 évig használtam ATI kártyákat, ez alatt nem akarok hazudni,de vagy 5 zsír új ártya ment tönkre. Mindegyiknek ugyan az lett a hibája,színes csikos lett a képe.Több konfigom is volt ez idő alatt szóval nem azzal volt a baj.Na az utolsónál váltottam NVidára azota ha kártyát veszek,nem azért teszem mert behalt,hanem mert nagyobb kell.Ennyi a lényege.Igaz ez régen volt még a 9600pro stb idejéből,de akkor is kialakult,bennem egy félsz az ATI-al szemben holott már lehet rég jók,vagy épp én fogtam ki az összes hibás kártyájukat
Még most is van egy X1300pro -m dobozában az volt az utolsó az is persze ugyanazzal a hibával
R
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest