- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ősember
őstag
de ez akkor is hülyeség
mármint az alapján megitélni valamit, hogy egyik gyárto a másik gyárto melyik terméke ellen adta ki... mindegy, ezt rátok hagyom
én maradok az árfekvésnél
Andre1234: a táblázat azért csaloka, mert most még egy éppen premierjét megélö termék árát viszonyitjuk olyanokéhoz, amik már kaphatoak egy ideje
-
Tuco Ramirez
őstag
"A 88-as sorozatnak egy tagja sincs, ami tudna kezelni egy igazi DX10-es játékot."
Ezzel csak az az "apró" bibi, hogy az "igazi" DX10-es játékoknak még se hírük, se hamvuk.
Az első (Alan Wake?) amennyire tudom az év második felében jön ki, addig mindez csak elméleti előny a Radeonok javára.
-
pok.tom
aktív tag
ezen vitázni
sztem a végeredmény 1nem?
Leviske te nem írtad, de benéztem az álltalad megadott topikba és ott keményen ezzel dobálóznak.. amúgy számomra ez sem hivatalos kicsit áttekinhetőbb tesztet ha kérhetném
mod:ez ma azé valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest