Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
mondod te
Más állat is él hasonlóan fejlett idegrendszerrel. Mégis fényévekre vannak alattunk.
Látom azért sok helyen félreérthető volt a mondókám. Bár nem csodálkozom rajta :S Jobban is összeszedhettem volna a dolgokat.
Sok dolgot csupán érzékeltetés céljából írtam le. Tisztában vagyok vele, hogy az állatok is tanulnak egymástól akárcsak az ember. De ettől még nagyon messze vannak tőlünk."szerintem nem szerencsések ezek a kérdések, hogy miért nem fejlődik ilyen irányba az állatvilág. ha életképesek akkor fennmaradnak. Nincs valódi fejlődés abban az értelemben, hogy az egyik jobb lesz mint a másik, vagy, hogy valamifelé tartanának ezek a dolgok. Egyszerűen a túlélés dönt. Nem azért marad fenn egy faj mert fejlettebb. Gondolj a különböző mikroorganizmusokra."
De pedig épp ez a kérdés. Mindenki kitérő válaszokat adott nagyjából
De ha te is elolvasod amit írtál, akkor ott szintén megfogalmazódhat a kérdés. Ha nem lényeges a fejlettség a túléléshez, amit más megfogalmazásban de én is leírtam, akkor az ember miért fejlődött? Tökéletesen megélte volna mindennapjait a fákon is, ahogy a többi állat. Elvégre a csimpánzok se haltak ki. Az ember is túlélte volna "majomként".
Pont erre vonatkozik a kérdés. Az ember mért ugrott tovább...És a környezetében lévő állatok mért nem? Persze biztos meg lehet magyarázni, de a különbségek akkoris olyan nagyok....
A túlélésért volt minden. Ez igaz. Ezt nehéz megcáfolni. De ilyen téren is az ember választotta a legjobb utat! Más állat is megtehette volna! Vagy épp az embernek nem lett volna szükséges a túlésért...Az tényleg így van, hogy a Földön nehéz, szó szerint nem természetes dolgokat létrehozni, elvégre minden földi anyagból földi lények álltal lett készítve, így minden természetes.
Olyan értelemben véve nem természetes, hogy nem a természet alkotta hanem az ember!
A természet nem úgy hozta létre ezt a bolygót, hogy betondzsungelekkel töltsük teli! Hanem fákkal hegyekkel erdőkkel stb... Azok a természetes képződmények!
Amit nem a természet hozott létre, igaz, hogy természetes anyagokból, de az már mesterségesnek mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Más állat is él hasonlóan fejlett idegrendszerrel. Mégis fényévekre vannak alattunk.