- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De én szándékosan ábrázoltam így az embert
Pontosan, amit te is írtál, attól vagyunk mi fejletebbek!
Az ember az eszközeit már a fejletebb szellemi képeségének köszönheti!Mondjuk a Homo habilis-nek se volt különösebb előnye. Persze ő még jó szőrös volt. Viszont nem a bundája fejlődött, hanem tüzet rakott.
"Nos azért nem egészen így volt... ha nem volt képes a faj alkalmazkodni akkor kihalt és más faj vette át a helyét. " - ezt én egyértelműnek gondoltam, nem akartam még ezzel is húzni az amúgy vontatottra sikeredett írást =/
"Az embert ne az eszközei nélkül akarjátok megítélni... ennyi erővel az oroszlánt levágott karmokkal és kihúzott fogakkal is nézhetnénk... persze pofont még akkor is tud adni."
Csak azért tettem különbséget (szándékosan) mert a kettőt nem lehet összeegyeztetni. Legalábbis nem egyszerűen. Mivel az embernek szellemi fejlődés jutott, az állatoknak meg inkább testi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest