Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Black-core #111 üzenetére
az azért nem teljesen hülyeség, nagyon kis fénynél is képes lehet vmennyi energiát termelni, néha jól jöhet, meg am is h dolgozol, vagy otthon vagy csak kiteszed az asztalra és szépen töltődik, nekem tetszik az ötlet
-
Cannabis7
senior tag
azrét számítógépen szépen látszik a 2 mag előnye, egy 1 magossal még a netezés is akadozós, főleg ha mellette más is megy a háttérbe (igaz nekem 25-30 ablak is meg van nyitva általában), 2 maggal már sokkal gördülékenyebb.
Tabletnél ugyanígy jó lehet a 2, 4 mag. telefonba viszont már én se tom elképzelni, hogy minek a 4 mag, a 2 mag még elkellhet néha-néha játékon kívül is, de a 4 mag már tényleg max csak a játékokhoz kellhet, bár sztem még oda is sok.
1 magos telókra is elég durva grafikák vannak már, meg amúgy is sokkal fontosabb a beépített grafikus mag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest