- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Gondolom neki fent van az Android is, ez esetben csak 18GB a win tárhelye!
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
De probléma, ugyanis a Pron még 1511-es win10 van gyárilag és az nem ajánlja fel a külső meghajtót. Én kigyepáltam mindent a win alól, sikerült 8GB (!!!) helyet csinálnom rajta, elindult a frissítés. Ez valószínűleg csak egy köztes firssítés (1608 talán), aminél újra elindult a frissítés, ekkor már kért pendrive-ot. Viszont a pendrive-al az újraindítás után folyamatosan 0%-os készültséggel megáll, végkimerülésig ott áll. Szóval 22-es csapdája. A win10 telepítő pendrive-val indítva sem indul el a tablet. Valakinek sikerült már 1803-at tenni rá?
-
-
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Az eszközön nincs elég tárhely. 32 GB a belső tárhely. Jó esetben egy tiszta telepítés megy, de frissítéshez kéne hely a widows.old mappának is. Ha raksz rá valamit, akkor felejtős a frissítés. És akkor nem számoltunk azzal, ezek dual bootosok alapból, tehát a 32 BG-n van egy win és egy robot.
-
"Mondjuk logika van benne, nincs verziófrissítés, az nem is menne a tárhely miatt, "
Ez már nem gond a Windows 10 esetében.
Rendszerfrissítéskor kér a rendszer egy USB meghajtót. A kért méretnél nagyobbat kell csatlakoztatni. Az lényegtelen, hogy pendrive vagy merevlemez, csak elegendő szabad helynek kell lenni az eszközön. -
Ahogy olvasgattam az oroszok Windows 10 LTSB verzióval használják a tabot, de hát ez már warez zóna.
Mondjuk logika van benne, nincs verziófrissítés, az nem is menne a tárhely miatt, de valamennyire naprakész.
Nekem a winnel az volt a gondom, hogy lassabb, mint az android és jobban ette az akkut. -
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Na ezért szeretem a közösség segítségét. Sok fölösleges kísérlettől megkímél.
Köszönöm a választ. -
-
válasz
quailstorm #5 üzenetére
Köszi, nem lenne rosz, de az a fránya 32 bites efi
-
quailstorm
félisten
RemixOS-t próbáld ki, akár pendrive-ról. Intel kivonult a droid support mögül (5.1-nél), úgyhogy szívás van. 6.0-n túl nem nagyon jutott még senki se.
-
pet007
aktív tag
Szerintem ha meg sikerul is feltolni a gepre, akkor is gondjaid lesznek driverekkel (kamera, touch, kitudjami).
-
icemad
nagyúr
Szia. Fiamnak ugyanilyen tabletje van. Szerintem esélytelen bármit rávarázsolni. Turtam én is a fórumokat, de semmi használhatót nem találtam. Talán Linux jöhetne még szóba, de az szerintem nem nagyon használható tableten.
-
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged