Új hozzászólás Aktív témák
-
ATI
senior tag
Én a gyári megoldás és az építés között örlődök. Én Windows home servert tervezek használni, ha építek nast, mert érdekel mit tud. Van külön letöltő gépem, csak szopakodok a linux+rotrrent+webui-val
Ez kevesebbet fogyasztana, mint a nas.
Te a nas-t 24órában hagyod bekapcsolva, vagy csak amikor otthon vagy?
-
ATI
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a Qnap nas-nak milyen sata vezérlője van? Minden vinyót külön csatornán kezeli, vagy egy sata port-multipliert használva egy sata300-as porton gyűri az adatot a 4 vinyóról?
Pl a HP MediaSmart Server-ei ezt csinálják. Nem gondolom, hogy kell ennél nagyobb performacia, egy otthoni NAS-nál ez bőven elég. Egyszerűen csak bátja a szememHa építeni kéne NAS-t, akkor én olyan alaplapot választanék, amin van pcie x16 slot, abba megy komolyabb raid vezérlő is, ha szükség van a sok sata portra, vagy a sebesslgre, megbízhatóságra. Sajnos az épített nas-ok esetenként szebbek külsőre, mint az épített társaik. Ráadásul nem is kapható itthon, nincs hozzá támogatás, se semmi. Ala HP-s nasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest