- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#13260800 #58 üzenetére
Igen, én is láttam olyan terveket.. és kicsit várom is, mert eléggé szimpatikus maga az elgondolás.. De nem 1-2 évben belül fog ez bekövetkezni.. hisz szoftveresen még nem tart ott a dolog. Am szerintem a jelenlegi 2 magos gépek is képesek lennének egy jobban optimalizált win7 szintű oprendszer futtatására.. már csak abból indulok ki, hogy a Intel Atom 1.2Ghz-en 1gb rammal nagyon szépen viszi a win7-et persze tudom, hogy az utasításkészletektől kezdve rengeteg mindenben van eltérés.. és erőben is van némi előnye a Atomnak. De akkor is.. Pl Atomon nem lehet Full HD filmet nézni... az S2 röhögve viszi
-
Hobbbyt
őstag
Azért nem éppen hasonítható össze a PC-s világ megaherz háborúja a mostani telefonos mag háborúval. Ugyanis 2000 körül igen igen szükség is volt a teljesítmény növekedésre... Ugyan ez nem mondható el a mobilos világ jelenlegi állására... Már a 2 mag is elég mindenre és még annál is többre. Nem értem minek a 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest