- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
válasz
(An)Dante #27 üzenetére
"Szerinted miért a HTC One X érdemel díjat? Miért nem a hasonlóan felszerelt Huawei Ascend D quad XL vagy a szintén négymagos ZTE Era? Miben jobb a HTC alkotása? Miben előremutatóbb?"
100%-ban jogos a kérdés!
Magyarországon is azért hónapról-hónapra látom, hogy hogy szerez egyre nagyobb nevet magának a ZTE vagy a huawei... és ezt a névszerzést viszont elsőnek az alacsonyabb kategóriákban kellett elérnie... ebben jó úton járnak... U8500, Blade, Skate, S7 Ideos Slim, Mediapad, s mind-mind minőséget is adott a maguk árkategóriájában a vásárlóknak... Ez szerintem egy járható ösvény, és ha nem vesztik el ezt a stratégiai felépítettséget, árazás/tudás arányt, akkor nem lesz nekik megállás az elkövetkező években... egy lapon említik majd rövidesen akár a Samsunggal vagy egyéb gyártókkal is.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
(An)Dante #30 üzenetére
Ezt olyan jól megfogalmaztad, hogy felesleges tovább firtatni
Mellesleg ez a fícsör teljes mértékben el fogja adni a készüléket, ami talán megdobja a Nokia részesedését is. Tényleg innovatív, nem is értem, hogy más gyártók miért a processzorok, és kijelzők terén viaskodnak...mondom ezt úgy, hogy nem szeretem a Nokiát... -
joey04
titán
válasz
(An)Dante #27 üzenetére
mi miatt érdemelte volna meg a legjobbnak járó díjat? A rendezvényen több HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt mobil is volt
Ismételni tudom magam:
de ez szubjektív, mint minden.Egyébként pl azért, mert a Sony nem hozott ilyen erőművet, a Samsung később hozza, de gondolom valami amoled kijelző benne, tw felülettel. A többiek meg support szempontjából nem jöhetnének szóba nálam, a zte meg többi gyártó vicc kategória a szememben. Nokiától nagyon jó WP7-es telefonokat várok, ami meg is valósult, csak már korábban: A Lumia 800 a legjobb telefon szerintem közöttük, nem elszállt méretekkel hozták ki, erős vas is van benne wp7-hez képest, és minőségi anyagok is vannak benne. Igaz, sajnos Amoled, de nem annyira szutyok a fehér szín rajta, mint a Galaxy telefonokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Windows 11
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest