- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
asadasad22 #43 üzenetére
es ezek utan tenyleg nem tudod, hol serted meg az elveket?
raadasul meg hamis is, amit irsz. -
Sirandrish
legenda
válasz
asadasad22 #43 üzenetére
szerk: "Sony PSP, PS3, Sony KDL-40W4500 "
Legalább tudom miért vagy ennyire vak, de ez már legyen a te problémád...részemről lezártnak tekintem a témát
-
Sirandrish
legenda
válasz
asadasad22 #38 üzenetére
Nyílván nem arra gondoltam hogy a Nintendo találta fel hanem hogy ő alkalmazta először...
Igen..a Sony a techinkát fejlesztette, csak elfelejtett szoftvert csinálni a HW-hoz..
a PS2 se azért lett sikeres mert olyan hudekurvajó gép volt mert pl a GC erősebb, hanem azért mert olyan játékok jöttek rá amilyenek...ez a PS3-ról marhára ne mondható el..."parasztvakito causal-motion-bullshit marketingre alapoztak,"
a Sony meg a grafra verte a brét..az jobb?
ha valaki azért játszik valamivel mert az SZÉP azt csak sajnálni tudom..
Az meg azért csak jelent valamit hogy "egy ps2 szintu hw 7 evvel a ps2 utan" körbehugyozta a másik két nagy riválist...De tévedés ne legyen..nekem tetszik a Sony gépe is (konzol azis és én szeressem a konzolokat) de valahogy nehezemre esik megemészteni hogy meg sem próbálnak rá olyan játékokat kiadni mint amik pl a PS2-t sikeressé tették...a grafikával nem lehet eladni a játékokat...
Volt PS2-m és volt GC-m is..a GC-t imádtam mert arra jöttek a kedvenceim de eszembe sem jutott volna a PS2 elé helyezni, mivel a Sony gépén olyan címek voltak hogy ihaj...
De ez mostanra megváltozott...a Sony gépe erősebb csak éppen a minőségi játékok száma ami nagyon hurka.. -
válasz
asadasad22 #30 üzenetére
Ja, félreértettelek, azt hittem a Nintendót fikázod, nem a cikkelyt.
Mindjárt más.Egyébként meg [link].
-
Sirandrish
legenda
válasz
asadasad22 #35 üzenetére
elmondom a véleményem...kifejezetten saját vélemény.
a Mozgásérzékelést nem a Sony találta ki...hanem a Nintendo..attól hogy anno ugymond használhatatlan volt maga az eszköz és hogy kevés játék támogatta attól még az övék az ötlet erre ezrek állítják hogy az eye toy az alapja holott ez nem igaz..a kockáztatásról pedig annyit hogy a Sony ugyanúgy megcsinálhatta volna a Move-t már a PS3 megjelenésénél, csak éppen be volt szarva hogy buknak így inkább megvárta hogy mit produkál majd a Nintendo..
Látva az N sikereit, a Sony is akar egy szeletet a tortából és szeretné ő is megülni azt a bizonyos lovat...ennyi -
Def26
félisten
válasz
asadasad22 #30 üzenetére
lol, már egy párszor elmondtad, hogy elhúzol innen, de erre a "szar" oldalra valahogy mégis visszaköszönsz.
Amúgy bírom a búrádat, de tényleg.
-
válasz
asadasad22 #28 üzenetére
Ez most ugyanaz a vita, mint ami az iPhone kapcsán szokott lángolni a szomszéd portálon, csak más színekben. Lehet, hogy a Sony csinált először mozgáskövetős játékokat, de a köztudatba mégis a Wii került be, mint az első igazán elérhető, sokmindenre használható mozgásos konzol.
-
heihachi
addikt
válasz
asadasad22 #19 üzenetére
Nem sikerült megmagyaráznod, de mondjuk ezen nem is csodálkozom.
Az lehet, hogy egy használhatatlan szar volt, de ettől még ez az első mozgásérzékelős irányító, három tengely mentén érzékeli az elmozdulást. Akkoriban nem volt meg a megfelelő technikai színvonal ahhoz, hogy kihozzanak belőle egy élhető dolgot, de ettől még ez az első ebben a kategóriában, innen indult, legalábbis az otthoni felhasználók számára.
-
heihachi
addikt
válasz
asadasad22 #17 üzenetére
Miért nem ugyanaz a kategória, magyarázd már meg légyszíves.
-
heihachi
addikt
válasz
asadasad22 #12 üzenetére
Szép, de ezt jócskán megelőzte (úgy 15 évvel) a Nintendotól a powerglove. Bár azt nem a Nintendo fejlesztette, de ők tették elérhetővé a konzolukhoz.
-
h-yle
addikt
válasz
asadasad22 #12 üzenetére
Zseniális. Én meg 15 éve kitaláltam, hogy milyen jó lenne egy olyan weboldal, ami segítené az embereket abban, hogy kapcsolatban maradjanak egymással, megosszák a gondolataikat, és aktívan kivegyék a részüket a közösségi életből online. Itt a forráskód a gépemen, csak a Facebook, meg a MySpace megelőzött...
Senkit nem érdekel ki találta ki a motion trackinget (nem a Sony) vagy a mozgás érzékelést (ismét nem a Sony).
A konzolpiacra először a Nintendo vezette be, mint konzumer terméket. Tény.
U.i.: Ez az Xbox falva beszólás mi akar lenni? Ki beszélt itt Xboxról? Bácsi ne tessék trollkodni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- OnePlus One - Kína már itt One
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest