- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Zirowe
nagyúr
Elvileg igen,ezért is vett sok egyetem meg más kutató csoport raklapnyit ebből.
De elvileg ők nem perelnek a meglátásom szerint,mert őket az fw nem update-léséből adódó korlátozások (psstore nem lehet fellépni,újabb játékok nem indulnak,újabb br filmek nem indulnak) nem érintik,mert a gép ezen részét nem használták,nem azért vették.Itt csak a játékosok tudnak panaszkodni,akik döntenek: vagy lemondanak a linuxról,vagy a friss játékról és br filmekről.
Persze oké,a másodikat fogják választani,de nem önszántukból.
Azt is lehet mondani,hogy kevesen vannak akik linuxot használnak,oké,de a lehetőség rá mindig is megvolt,és ez lett megvonva tőlük,ezen van a hangsúly!
Nyertek már kisebb dolog alapján is pert -
Zirowe
nagyúr
Mert amikor megjelent,akkor ezt a gép egy főtulajdonságának hirdették.
Tehát a gép részeként tekintettek erre az opcióra, de sosem volt szó arról, hogy majd valamikor kiveszik.
Így okkal tarthat rá igényt bárki akinek erre képes gépe van (tehát slim tulajok nem).Jogász szemmel nézem
Most kicsit ferde hasonlat, de ez olyan,hogy egy vak ház tulaj is beperelheti azt a szomszédját, aki az eddig panorámás ablaka elé épít,korlátozva ezzel a kilátását,csökkentve ezzel a telke értékét (persze ha az építkezés előtt kapott megfelelő ellenértéket, vagy már a telek megvételekor tudott arról,hogy oda lesz ez építve akkor nem),mert joga van hozzá.
És ez csak egy példa a magyar jogból,mint tudjuk az amerikai (vagy nem tudom hol akarják perelni sony,de az usa szerintem sanszos)sokkal nyakatekertebb és fogyasztóbarátabb jogrendszer.De ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest