Új hozzászólás Aktív témák
-
Grat a cikkhez, de alig tudom elolvasni a grafikonokat.
Viszonylag jó szemem van, de szinte fájdalmas volt kiolvasni a tartalmat, ezért 1-2 után feladtam, pedig nagyon érdekelne.
Hogy legyen valami javaslat is, az Anandtech grafikonját tudom felhozni példaként. Katt Foglalkoztam egy ideig a témával, amitől nehezebb az olvasás:
-Talpas betűtípus, a grafikon sorain a "glow" effekt; túl nagy kontraszt a színek között; árnyék a betű mögött; 3D effekt a sorokon; homogén háttér hiánya
Amikkel ezek orvosolhatók:
-Talp nélküli betűk (sans serif, pl Arial, Helvetica); Glow effekt lenullázása, a színeket közelebb hozni egymáshoz, csak a lényeget kiemelni eltérővel, árnyék nélküli betűk; 2D grafikonra állítani; ha már a játékból van berakva kép akkor blur-t tolni rá és azonnal tökéletes háttérré válik és az olvashatóságot sem rontja pl: KattEz csak ez kis szelete volt a dolognak, nem akarok ide offolni túl sokat, de remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest