- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Na, hát, ez nem volt hosszú életű. Lehet, hogy csak kommunikációs hiba volt, elfelejtettek szólni a projektbedaráló osztálynak, hogy ezzel még várjon, azért nem termel még semmi bevételt, mert az akvizíciós csoport csak most fejezte be a felvásárlást :-)
De viccet félretéve, az ilyen Flock és Bump típusú felvásárlások nem project célú felvásárlások, hanem inkább "megelőző csapások". Egyrészt, nehogy az ilyen ígéretes startupok nehogy hirtelen túlságosan megerősödjenek, és a Google saját konkurens szolgáltatásait fenyegessék, másrészt nehogy a konkurencia kezébe kerüljenek.
Biztos megbánták, hogy nem vették meg kilóra pl Dropbox-ot, WhatsApp-ot, és társait, még időben, mielőtt többszáz milliós értékűre híztak volna. Ezért, most az az új módszert, hogy minden potenciális fenyegetést jelentő célpontot felvásárolnak még addig, amíg nem kilenc számjegyű a fizetendő vételár, ülnek rajta egy kicsit, amit, lehet, hasznosítják, aztán bezárják
-
azopi74
addikt
válasz
panpeter92 #14 üzenetére
Jaiku
Google Notebook
Google Lively
Knol
Google Fastflip
Dodgeball
SearchWiki
Google Health
Picnik
Google Answers
Shared Stuff
Google Video Marketplace
iGoogle
Google Print Ads
Google Radio Ads
Page Creator
Buzz
Wave
Google ReaderEzek csak a ismertebbek. amikről az átlagember is értesülhetett, és/vagy használhatta. Csak a szemléltetés kedvéért. Szeretem, amikor a témában teljesen tájékozatlan megmondóemberek szólogatnak be a topicokban hozzászólás-gyűjtés céljából. Például én nem tudom, hogy te emlékszel-e egyáltalán a Google Labs-re, és fel tudod-e idézni, az ott lévő projektek hány százalékából lett valami? Én rendszeres felhasználó/teszter voltam, és hát a többségnek a nevére sem emlékszem, mert hülyeség volt az egész, de volt egy pár ígéretes dolog is ott, ami aztán szervesen beépült a szolgáltatásokba, és ma már el sem tudjuk képzelni nélkülük az életünket. Pl a Google Suggest mekkora találmány volt már, amiből lett később az AutoComplete funkció. Sajnálom, hogy bezárta a Labs-et a Google (vagyis elzárta a nyilvánosság elől)
Egyébként ha nem vág bele merészen egy halom projektbe a Google, akkor lehet, hogy nincsenek bukott projektek, de sikeresek sem. Márpedig abból él a cég. Szóval én egy szóval sem mondtam, hogy nincs ezekre szükség. Csak annyit mondtam, hogy ez a Lego-s ötlet is ezek közé illik.
-
azopi74
addikt
válasz
zsirfecske #7 üzenetére
Ezt az idióta projektet egy kicsit erős "részlegnek" nevezni.
Egyébként a Google projektjeinek kb 90%-a a kukában végzik, de a többi 10% viszont annyira bejön, hogy még így is megéri minden hülyeségbe belevágniuk. Bár utóbbi időben kis szigorítást vezetett be Larry Page az őrült projektek kapcsán. -
azopi74
addikt
Ezért a baromságért valószínűleg nem volt hajlandó a Lenovo egy centet se fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest