- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibord
senior tag
Nagyon jó írás
Olvasgattam a hozzászólásokat és annyit had füzzek hozzá én is hogy azért azt lássuk be, nyilván nem a 32bit a jövő hanem a 64. Már csak a memoriaszükségletből kiindulva is.
Bár még ma nem kell(általában) 4GB de 2 évell ezelöt még a 1GB is soknak számított ugyhogy el lehet kézelni mi lesz itt 2 év mulva (pl.: crysis 2). A tesztből pontosan leszürhető hogy a mai nem kimondottan tökéletes driver front ellenére is észrevehető lassulás nincs a rendszerben. A másik probléma hogy sok 32bit-es alkalmazást csak lefordítanak de nem optimalizálnak 64bit-re.
Én a x64-es rendszerre szavazok (a pista nekem 7 hónapja nem produkált kék halált vagy lefagyást, mi ez ha nem fejlődé. Kivételt képez tuning miatti kifagyásde az meg nem a Op.Re. hibája)
De mindenki használja azt ami neki tetszik és bevált csak akkor ne szidjon egy olyan rendszert amit ki se próbált vagy nem a megfelelő gépen tette ezt (kipróbálás nem egyenlő fél nap használattal)
Bocs a hosszú rizsázásért
Mégegyszer gratula az írónak
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest