- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Az int. VGA-nak megvan az a varázsa, hogy amikor az ember videókártyát akar cserélni, de nem megy zökkenőmentesen a dolog, nem kell aggódni, hogy hogyan fogja használni a gépet közben. Mivel ez egy olyan extra ami néha tényleg nagyon sokat ér, és ráadásul sem az árban, sem a teljesítményben nem üt vissza, én kifejezetten örülök neki.
-
ZIL
tag
Volt aki már említette korábban a Core2-AM2/AM3 váltást. Én is megcsináltam, ráadásul még csak a ramot sem tartottam meg...
Szóval egy p45-ös deszka 16000, egy E8400-as 23000, 4GB OCZ ddr2 20000 mentek el, és lett helyette egy 550BE 21000, egy 785GX 20000, 4Gb Samsung 1333 DDR3 20000.
Hogy megéte-e?
* minimális árkülönbség
- többet fogyaszt (de azért nem nagyságrendekkel)
+ időtállóbb
+ nagyobb alap és maximális teljesítmény az alaplapból
+ nagyobb memória teljesítmény (igaz pörgős darab 1700+ CL8 1,6V-on, de a másik is 1100 CL5-ön ment)
+ nagyobb funkcionalitás a deszkából (int vga pl., és egyéb apróságok)
+ Unlock után szimplán körberöhögi a korábbi teljesítményét, miközben terheletlen állapotban ez nem okoz nagyobb fogyasztást.
Szóval szerintem, ha valaki ügyesen csinálja megéri (már ha épp nem szar a forint).
A fogyasztással kapcsolatban meg a teszt kissé félrevezető, mert ugye a 775-ös rendszerek döntő többsége DDR2-es ramot használ amiből 4GB-már rendszer szinten is érezhetően többet zabál, mint 4GB DDR3.A végszó jó volt a tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged