- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
munkahelyi gép XP-vel, az otthoni kisebb frekvenciás CULV-s 2 magos celeron is jobban bírja a dolgokat. Én sem értem mindenesetre az én celeronom 1 magos változatából (is) indultam ki ami az ismerősnek van, már az is erősen súrolja a használhatóságot (ez biztos erősebb, mert desktop, de 1 mag szerintem ma már kevés általános felhasználásra, erre próbáltam célozni).
-
sad_Vamp
őstag
válasz
FRENK1988 #38 üzenetére
hát nem tudom, még a legbénább felhasználó is tud YT-t nézni és 3-4 weben böngészni, netán 1 szövegszerkesztő és már ki is feküdt (mert, ha egy régebbi core duo kifekszik tőle szerintem egy 1magos cucc simán). Elhiszem hogy jó valamire, de ha még erre se akkor max NAS-nak (akkor viszont tényleg nem nekem készült).
-
sad_Vamp
őstag
Világéletemben "inteles" voltam, de most már úgy őszintén várom, h koppanjanak egy szép nagyot, mert amit művelnek az gáz.... 1magos vacak?! most komolyan mire?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest