Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
...elég sokan utálják is (pl én), mert ha egyszer valami címet elb*sztál, akkor onnan többet ki nem jön. gondolom nem valami plain text file, hogy lehessen bármit is csinálni vele.
az outlook-exchange a word után a világ szégyene, akármennyire is verik a mellüket egyesek, hogy milyen csudajó.
asszem az egyik halloween-iratnak is az egyik sarkpontja volt, hogy az exchange-et direkt olyanra írják, hogy bonyolult legyen linux klienst csatolni.
mindettől függetlenül hasznos tudni a nk2 varázslatról.
-
ddekany
veterán
Nem tudom, de nekem CD-ről sem ment fel Win7 32 bitre a CS2. Kompatibilitási móddal sem. Persze nulla hibaüzenet, csak visszatekeri a végén a telepítést, hogy jaj nem sikerült. Persze ettől még simán lehet, hogy a 7.0-es megy. Sőt, fogadok, az megy, a CS2 meg nem, mert az már túl új...
Amúgy a számítástechnika csődje témakörben... ha valamitől én már sikítógörcsöt kapok, hogy a programozók (kivéve persze engem...
) nem ismerik a hibaüzenet fogalmát. Agyrém, hogy jobbára olyan üzeneteket adnak a programok, hogy "Nem sikerült belépni a tartományba", meg "A telepítés sikertelen", stb., de azt nem mondja az isten barma, hogy miért. Pedig a program szükségszerűen "tudja", hogy mely lépésnél dobódott kivételt és miféle, szóval ugyan mért nem lehet ezeket közölni? Segítene ám néha...
Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani... Gyerekcipőben jár még ez a szakma nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged