Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
...elég sokan utálják is (pl én), mert ha egyszer valami címet elb*sztál, akkor onnan többet ki nem jön. gondolom nem valami plain text file, hogy lehessen bármit is csinálni vele.
az outlook-exchange a word után a világ szégyene, akármennyire is verik a mellüket egyesek, hogy milyen csudajó.
asszem az egyik halloween-iratnak is az egyik sarkpontja volt, hogy az exchange-et direkt olyanra írják, hogy bonyolult legyen linux klienst csatolni.
mindettől függetlenül hasznos tudni a nk2 varázslatról.
-
ddekany
nagyúr
Nem tudom, de nekem CD-ről sem ment fel Win7 32 bitre a CS2. Kompatibilitási móddal sem. Persze nulla hibaüzenet, csak visszatekeri a végén a telepítést, hogy jaj nem sikerült. Persze ettől még simán lehet, hogy a 7.0-es megy. Sőt, fogadok, az megy, a CS2 meg nem, mert az már túl új...
Amúgy a számítástechnika csődje témakörben... ha valamitől én már sikítógörcsöt kapok, hogy a programozók (kivéve persze engem...
) nem ismerik a hibaüzenet fogalmát. Agyrém, hogy jobbára olyan üzeneteket adnak a programok, hogy "Nem sikerült belépni a tartományba", meg "A telepítés sikertelen", stb., de azt nem mondja az isten barma, hogy miért. Pedig a program szükségszerűen "tudja", hogy mely lépésnél dobódott kivételt és miféle, szóval ugyan mért nem lehet ezeket közölni? Segítene ám néha...
Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani... Gyerekcipőben jár még ez a szakma nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) nem ismerik a hibaüzenet fogalmát. Agyrém, hogy jobbára olyan üzeneteket adnak a programok, hogy "Nem sikerült belépni a tartományba", meg "A telepítés sikertelen", stb., de azt nem mondja az isten barma, hogy miért. Pedig a program szükségszerűen "tudja", hogy mely lépésnél dobódott kivételt és miféle, szóval ugyan mért nem lehet ezeket közölni? Segítene ám néha...
Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani... Gyerekcipőben jár még ez a szakma nagyon.