Hirdetés
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
nem tudom, sose vettem függő telefont. maximum a cégesek voltak függők azokat meg nem bsztatom mert nem az enyém
de ha nem akarok havi 15e-es csomagot akkor nem hogy nem olcsóbb a szolgáltatós hanem drágább vagy egy árban van a függetlennel. és azt gondolom az az értelmes ember akinek nincs 100e Ft-ja egy nexus-ra az nem is fizet elő 2 év hűséggel egy havi 10-15e-es csomagot csak azért hogy jó esetben fele áron kapjon egy hálózatfüggő telefont.
de azt nem értem hogy ha nincs valamire pénzed az miért a sony vagy a z3c hibája? egy telefon: a. olcsó, b. majdnem mindent tud amit szeretnél, c. neves gyártótól van (jó anyagminőség, garancia). na ezek közül kettőt választhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest