Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ed3r_X_

nagyúr

válasz SztiviVander #83 üzenetére

Nem, kártyásan lett véve az SP, és azt vettem használtan.

de azt nem értem hogy ha nincs valamire pénzed az miért a sony vagy a z3c hibája? egy telefon: a. olcsó, b. majdnem mindent tud amit szeretnél, c. neves gyártótól van (jó anyagminőség, garancia). na ezek közül kettőt választhatsz.

Azért mert nincs pénzem Audira, ezért ne is tudjak venni egy Ladát se? Nem az a hiba, hogy nem volt rá keret, hanem hogy kb hülyéknek készülnek már a telefonok. Nyílt rendszer, de mégse, mert le van korlátozva. Akkor mi ezen a nyílt, kérem szépen?

Kompromisszumot lehet kötni (de LOL, nehogy előírják, hogy muszáj vagyok rá), de a gyári Sony szoftver gáz volt, több hónapon keresztül, az új 4.3-mal se tud 2 tabot, és egy Messengert a memóriában tartani sajnos. És az SP se mondjuk egy alsó kategóriás telefon volt akkor, és még most se az. Mégse képes a gyári szoftverrel ilyen alapvető feladatokra.
    Bezzeg a beszámolók alapján másik kernellel, stb-vel repül a telefon. Ja, csak hogy zárt a BL, esély sincs újabb szoftverre (holott a hardver röhögve bírná). A gyári bugosat se tudják javítani. :(

Új hozzászólás Aktív témák