Hirdetés
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Na, ez egy remek hír, bár én displayport helyett direkt hdmi-re dugtam rá, és semmi probléma nincsen vele.
A fröcsögőknek:
Arra egyikőtök sem gondolt, hogy vannak olyan emberek akik:
- Kész terméket akarnak vásárolni. (Brand desktop gép, komolyabb laptop, stb.)
- Nem értenek a gépekhez és nem is akarnak hozzá, viszont megbízhatót keresnek.
- Nem Windowst szeretnének használni.
- Fontos nekik a dizájn, hogy az a gép hogyan néz ki.
- Számít a gép fogyasztása, vö.: Mac Mini i7 quad vs. épített PC i7 quad. (Egy komolyabb PC idle fogyasztása elérheti a 200W-230W-ot is)
- Vagy csak szimplán megunták a gépek állandó túrását?Tizenévig PC-ztem, DOS-al kezdtem, építettem Hackintosht is a családnak (több hónapos túrás árán), de egyikkel sem volt olyan egyszerű dolgom mint a gyári Macintoshokkal. Én munkára használom és arra is vettem, tökéletesen megfelel, 4-5 éves befektetés, a MacBookom most 4 éves, azon kívül, hogy kifényesedtek a gombjai nincsen baja. Kopás nuku, szerintem kiszolgálta az árát. Semmivel sem lett volna olcsóbb két évente 200 körül laptopot cserélni, és akkor még többet is költöttem.
Egy szó mint száz, azért, mert kialakult ez az idióta iPhone mizéria itthon, ezáltal növekedtek a számítógép eladások is, attól még ez egy nagyon jó, reális és ésszerű platform azoknak, akik a fenti kategóriákba tartoznak, és hajlandóak ezért kifizetni a felárat. Ettől még nem lesz valaki sznob. Attól, hogy a homlokára is almajelet tetováltat, attól már igen.
Maradjunk a realitás talaján.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Dacia topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- RTX 4070/ Ryzen 5 9600X/ 32GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új BMAX B9 Power mini PC 32 GB RAM 1 TB SSD Intel Core-i9
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest