Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TonTomika

aktív tag

Na, ez egy remek hír, bár én displayport helyett direkt hdmi-re dugtam rá, és semmi probléma nincsen vele. :)

A fröcsögőknek:
    Arra egyikőtök sem gondolt, hogy vannak olyan emberek akik:
    - Kész terméket akarnak vásárolni. (Brand desktop gép, komolyabb laptop, stb.)
    - Nem értenek a gépekhez és nem is akarnak hozzá, viszont megbízhatót keresnek.
    - Nem Windowst szeretnének használni.
    - Fontos nekik a dizájn, hogy az a gép hogyan néz ki.
    - Számít a gép fogyasztása, vö.: Mac Mini i7 quad vs. épített PC i7 quad. (Egy komolyabb PC idle fogyasztása elérheti a 200W-230W-ot is)
    - Vagy csak szimplán megunták a gépek állandó túrását?

Tizenévig PC-ztem, DOS-al kezdtem, építettem Hackintosht is a családnak (több hónapos túrás árán), de egyikkel sem volt olyan egyszerű dolgom mint a gyári Macintoshokkal. Én munkára használom és arra is vettem, tökéletesen megfelel, 4-5 éves befektetés, a MacBookom most 4 éves, azon kívül, hogy kifényesedtek a gombjai nincsen baja. Kopás nuku, szerintem kiszolgálta az árát. Semmivel sem lett volna olcsóbb két évente 200 körül laptopot cserélni, és akkor még többet is költöttem.

Egy szó mint száz, azért, mert kialakult ez az idióta iPhone mizéria itthon, ezáltal növekedtek a számítógép eladások is, attól még ez egy nagyon jó, reális és ésszerű platform azoknak, akik a fenti kategóriákba tartoznak, és hajlandóak ezért kifizetni a felárat. Ettől még nem lesz valaki sznob. Attól, hogy a homlokára is almajelet tetováltat, attól már igen.

Maradjunk a realitás talaján.

Új hozzászólás Aktív témák