- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #197 üzenetére
Ha elolvasod direkt írtam a legnagyobb árat hogy még arra sincs 2év garancia (tól -- ig akart lenni)
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #193 üzenetére
Itt , meg itt is , végül is agyilag sérült vagyok nem tudom értelmezni a kiírt árat
Az meg hogy havi 10.000-20.000Ft-os havidíj mellet menyibe fáj(#194) Tibee86
ZTE is cserélte egyes modelljeit nem szervizelte és 2éves garanciával, de ettől még nem álltak sorba érte
Hát elég csak végignézni kik állnak érte sorba, és ez csak természetesen magyar honra értem , mert USA-ba egy alap telefon a iphone semmi több, mint nálunk a Suzuki
-
bul07
nagyúr
Legyen igazad nekem aztán mindegy, csak ne legyen meglepetés ha nem cserélik csak kicserélik egy fő darabját
De azt a pár sort az egyik tulaj írta, nem valami szervizes "csicska"
Amúgy meg az 1éves garancia röhej, még egy 20e Ft-os telefonál is elvárom a két évet
Nem hiába nem hirdetik a telefon adatlapján hogy hé 1év garancia(meg talán 1év szavatosság de ez nem biztos)
Végül is 220.000Ft-ért(legolcsóbb 6 modell) nem lehet elvárni 2év garanciát, és persze a 324.000Ft-os 6P-hez se jár ilyen , vegyen a jó nép plusz garanciát így se fizet eleget
Biztos munkaeszköz hogy jó drága telefon kell , és nem csak nettezik zenéz hallgat meg posztolja hogy most szált le a 6-os villamosról mert az hú de valamiNa én mentem aludni, és mindenki olyan telefont vesz amilyet akar csak ne legyen szemellenzős és lása meg a hibát a saját használati dolgában is
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #183 üzenetére
És ez milyen jól esik azoknak akiknél előjött a hiba, nem cserélik a telefont hanem elkezdik kókányolni
Ha már egy bejegyzés van a garancia jegyen a telefon értéke csökkent vagy 30-40e Ft-ot
-
bul07
nagyúr
Na akkor egyik nagyobb magyar forgalmazó reagálása:
Tamás Gábor iSTYLE
nincs csereprogram. ha garanciaidőn belül bajod van a készülékkel elviszed szervizbe és megoldják ha lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged