Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
"Miért is sértegetsz kedves barátom?"
Nem sertegetleg, de ha olyan erzekeny kedvedben vagy nezd mar meg hogy szoltal hozzam az elso hsz-ban...
Az OCZ-t meg felhozhatod peldakent, csak:
1) A ceg direkt tuningos RAM-okra specializalodik es soha nem arrol voltak hiresek hogy spec szerinti modulokat arultak volna
2) Nem gyartanak semmit maguk, a termekeik sima rebadge egy kis csilli villi koritessel. Ez nem csak a RAM-jaikra ervenyes
3) Nezd meg a tobbi modulokat kinalo ceget. Van spec-en beluli RAM nem keves."De én voltam a hülye, hogy veled szóba álltam."
A problema inkabb az volt hogy nem nezted meg mi is a valosag hanem egybol az "Intel fan ram roffent" modba valtottal es azt hiszed (hitted) valaki a lelki vilagodba akar(t) gazolni. Pedig nem

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi