- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
tudom, hogy neked nem ez kell, de olyat biztos lehet, hogy fizikai partícióra telepítesz virtualboxból. jópofa, hogy telepítés közben tudsz dolgozni, meg hogy nem kell még usb se csak mountolod az iso-t. utána restart és már az új rendszer fogad. persze ez winen is ugyanígy megy.
az már más kérdés, hogy virtualboxban elindítani az egyébként fizikai (nem éppen futó) rendszert inkább linux guestnél jó, újabb winek nemtom meddig darálnak az új hardver miatt.
@hcl: ssd-re nem szemetelek ilyet, meg a ram azért gyorsabb is. szóval a második indításnál már jobb a dedikált ramdrive, nem tölti le újra a gugli képet (meg mindent) minden ff indulásnál.
más: a /var/log ramosításával kapcsolatban korábban olvastam hogy nem jó ötlet, inkább átírtam a pár daemon log path-ját meg kikapcsoltam a fw logját. nem az ssd kímélése miatt, inkább csak amolyan p-o-c jelleggel. de van valami ramlog csomag, az megvédi kikapcskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő