- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Tudom én azt, deemlékszem, a felvásárláskor még ment a szövegelés, hogy milyen nagy lehetőség ez a piac, mert így tudják majd rászoktatni a feature phone j(l)úzereket a MS szolgáltatásaira, akiknek ezért egyenes út vezet majd a WP irányába. Persze nyilvánvaló volt, hogy csak azért vették meg ezt is, mert kénytelenek voltak, a Nokia a teljes telefon üzletágtól szabadulni akart, darabolásba nem ment bele. MS persze kikötötte, hogy cserébe a dumbphone-okon továbbra is használhatják a Nokia brand-et gyakorlatilag a végtelenségig (10 évig, ami ebben a hattyúdalát éneklő kategóriában valóban végtelenséget jelent), nehogy elamortizálják a Miscrosoft brandet. Hát ebből is lehetett tudni, hogy nincsenek itt hosszú távú terveik.
-
azopi74
addikt
Na erre én is kíváncsi leszek, de ha így lesz, nem csak a Nokia X-nek lőttek, de még az Asha vonal is mehet a levesbe. Sőt, ha a kínai, indiai gyártók benyomulnak a WP legalsó szegmensébe, a MS szerintem előbb vagy utóbb ott is hagyja az alsó kategóriás telefonok piacát, átengedve a terepet, és csak a középkategóriától felfelé koncentrálnak.
-
-
azopi74
addikt
Egy 0,2%-os gyártó a 3%-os WP-n akkorát lökhet arányosan, mint pl egy 5%-os gyártó az Androidon. Egyébként nem ez az egyetlen ilyen gyártó, sorra jönnek a bejelentések, és sok kicsi lökés sokat számíthat.
Ha jól emlékszem, az Androidot is a hasonló méretű gyártók repítették ilyen magasra többek között, nem csak a Samu-nak köszönhet mindent. Az "others" a piacvezető gyártó több, mint 40%-al, magasan verve a Samsungot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Jogász topic
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest