- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #40 üzenetére
Ne aggódj, nem tart tovább ez az átmeneti állapot néhány negyedévnél, jövő ilyenkorra mér csak múlt időben lehet majd beszélni erről az egészről, ahogy az egész feature phone kategóriáról is általában
-
azopi74
addikt
Tudom én azt, deemlékszem, a felvásárláskor még ment a szövegelés, hogy milyen nagy lehetőség ez a piac, mert így tudják majd rászoktatni a feature phone j(l)úzereket a MS szolgáltatásaira, akiknek ezért egyenes út vezet majd a WP irányába. Persze nyilvánvaló volt, hogy csak azért vették meg ezt is, mert kénytelenek voltak, a Nokia a teljes telefon üzletágtól szabadulni akart, darabolásba nem ment bele. MS persze kikötötte, hogy cserébe a dumbphone-okon továbbra is használhatják a Nokia brand-et gyakorlatilag a végtelenségig (10 évig, ami ebben a hattyúdalát éneklő kategóriában valóban végtelenséget jelent), nehogy elamortizálják a Miscrosoft brandet. Hát ebből is lehetett tudni, hogy nincsenek itt hosszú távú terveik.
-
azopi74
addikt
válasz
sz.balazs.95 #37 üzenetére
"Én nagyon remélem, hogy az MS nem kezd el majd low end cuccokat csinálni."
Már nem kell elkezdenie, jelenleg toronymagasan vezetik a feature phone piacot, kb 30%-os részesedéssel, messze előzve a 11,5%-os részesedésű Samsungot
http://www.counterpointresearch.com/q12014marketmonitor
(ebből ki lehet számolni)
Persze nem Microsoft brand alatt művelik mindezt
-
azopi74
addikt
Na erre én is kíváncsi leszek, de ha így lesz, nem csak a Nokia X-nek lőttek, de még az Asha vonal is mehet a levesbe. Sőt, ha a kínai, indiai gyártók benyomulnak a WP legalsó szegmensébe, a MS szerintem előbb vagy utóbb ott is hagyja az alsó kategóriás telefonok piacát, átengedve a terepet, és csak a középkategóriától felfelé koncentrálnak.
-
azopi74
addikt
Egy 0,2%-os gyártó a 3%-os WP-n akkorát lökhet arányosan, mint pl egy 5%-os gyártó az Androidon. Egyébként nem ez az egyetlen ilyen gyártó, sorra jönnek a bejelentések, és sok kicsi lökés sokat számíthat.
Ha jól emlékszem, az Androidot is a hasonló méretű gyártók repítették ilyen magasra többek között, nem csak a Samu-nak köszönhet mindent. Az "others" a piacvezető gyártó több, mint 40%-al, magasan verve a Samsungot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest