Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
Elég tisztességes üzemidőt produkál ez a Prestigio,de szvsz a gyengusz qHD kijelzővel és a nem túl acélos de legalább keveset fogyasztó hardverrel még egy kicsit többet kéne tudnia annak a böszme akksinak.
Még egy kis os optimalizáció és tud az még jobb üzemidőt is produkálni.
Én a THL 5000mAh akkuval szerelt telórára leszek kiváncsi.5" FHD kijelző,8 magos mtk proci,2gb ram és 9mm-es vastagság...
A többi gyártó hasonló vastagság mellett miért ilyen sovány 3000 alatti akksikat pakol a telóikba?Mint látható,a kínaiak meg tudják csinálni,így a nagy gyártók telóiban is elférne sokkal nagyobb akku... -
Nigér
őstag
Hát ez nem akkora nagy fless, ezt az üzemidőt hozta a Mate-m is.
Igaz, az 6,1", HD kijelzős volt.
Hajszálra ugyanekkora (4050mAh) akksival. -
Terentius
őstag
-
Köszönöm a tesztet! Nem is lenne vele semmi baj,de a kinézete tizenkettő egy tucat,
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SzChriss95
csendes tag
Ez igen, ha az LG is betenne ekkora akksit a gépeibe, akkor megint lenne egy hetes üzemidő, és menne nekik, nem kell fél centis teló, csak bírja ki sokáig
-
-
nagyúr
válasz Terentius #42 üzenetére
Azt azért nem szabad elfeledni, hogy a képernyőidő csak egy dolog az összességben: nem mindegy, hogy mi futott még mellette, pl. GPS, vagy bluetooth/wifi/2G/3G, stb.
De azért alapvetően több mint 7 óra az már igenis jól néz ki!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
RyanGiggs
őstag
"50-55 ezer"??! Ez valami brutális ár ezért a telóért.
Ez kb 35Ft-ra jön ki áfá-val együtt, hasonló tudással.
Bár szerintem ez még jobb is valamivel, tegnap rendeltem egyet belőle! -
vimes
senior tag
válasz voyager4.4 #34 üzenetére
Gondolom az ilyen Prestigio és hasonló cuccokat alsóbbrendűnek tartja
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Sonyimádó152
csendes tag
átlag
-
Juliuska
senior tag
A "...7 óra kijelzőhasználat.... telefonálás, benchmarkok futtatása, állandó mobilnet vagy WiFi és két aktív SIM..." remek követendő példa volna...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Lomha 8V
addikt
Az már igen combos, megérdemli a dicséretet.
-
gghrtz
őstag
Nem rossz az ára, de egy SW optimalizáció jól jönne rá, mert ennél többet kellene tudnia üzemidőben.
Hát ez van. Aki nem tudja, az veszi itthon. Nincs ezzel baj. Amúgy is, ha mindenki Kínaból venné a telefont, egy idő után úgy is kitalálnának rá valamit, hogy be legyen szigorítva, mert a szolgáltatók szerintem MÁR most sírnak ez miatt. Nem véletlen lett beszigorítva az ÁFA fizetés, (ami persze kötelező), és a postán úgy szivatnak, hogy az valami fenomenális. (DHL rulez) -
Csapoati
nagyúr
Ezeket én mind elhiszem, de nem mindenki olvassa a MA-t és tud ilyesmikről. Van aki csak besétál a boltba és leemeli a polcról. Úgy meg szerintem azért nem vészes a cucc, bár ez lenne a leginkább túlárazott készülék a magyar piacon...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
lazlogogola
tag
Nem a kedvenc márkám,de egy "tetszett" plecsnit rátettem volna az üzemidő miatt
-
halkow
őstag
-
mrlujoak
veterán
Jó nagy hátránnyal indulnak nálam a Prestigio cuccok (tábla,okosteló) mióta 2 modellbe is nagyon belehúztam.
Sajnos a dizájn itt is sokadlagos szempont volt.
Az akksi remek, de persze nem kompromisszummentes, mert valljuk be, kedvenc mobilgyártónk aktuális (csúcs)modelljét ilyen súly és vastagságnövekedés mellett sem hagynánk egy röpke fintor nélkül.
Persze, ettől még ugyanúgy jó lenne, sőt!Az a kijelző viszont azonnal visszaköszön a rémálmaimból.
Oké, hogy IPS, mert most mánia, de ez az IPS (is) gagyi.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
janos1988
addikt
A tesz videónál a link lemaradt.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
MODERÁTOR
-
-
Rusi
senior tag
Esetleg ha megnézed a cikket, akkor láthatod, hogy az "ajándék" naviprogram miatt külön említve van a GPS, de egyébként én minden készülékben kipróbálom, viszont ha nincs vele különösebb probléma, akkor nem írok róla 10 mondatot, hogy jó, mert részemről is ez az alap elvárás, hogy működjön.
Mobilaréna (2010-2017)
-
gghrtz
őstag
Ahhoz képest, hogy mekkora a kijelző, ez még nem is olyan jó üzemidő ekkora akkuval szerintem. Egyébként Lenovo P780 is 4000mAh, meg van a ThL t5000, amit meg szeretnek majd kaparintani, amiben brutalis 5000mAh-s akku van, 5", FHD, 8x2GHz, 2GB RAM... soroljam még?
Egyébként a mostani telómban 4,7" HD MT6592 SoC-cal 3000mAh van belepréselve, és az is kb ilyen üzemidőt tud.
Egyébként egy HD kijelző mehetett volna a telcsihez még, mert hiába a 4000mAh, a Wayteq Talk 5H erre eléggé ráver árban és tudásban.
A üzemidő szerintem azért "csak" ennyi, mert haveromnak is van MT6582-es procival telefonja, és neki is egy szoftverfrissítés duplázta meg az üzemidejét, mert gyalázatosan szar volt előtte.[ Szerkesztve ]
-
-
Ghoosty
őstag
Én ezt nem értem, olyan telefonok, amiket "nekem gyártanak" azok mind dual sim-esek. Pedig az pont nem érdekel, így meg esélytelen, hogy szolgáltatói hűségidős csomagba bekerüljenek. Anélkül meg túl drága, annyit nem adok érte.
(A végén még tényleg Kínából fogok én is telefont rendelni.)
Kicsit off: Nem vagyok túl jártas a témában, de általában lehet cserélni sokkal nagyobb akksira a gyárit? Vagy azok méretben is nagyobbak, így nem fér bele?
-
atike
nagyúr
Hivatalos magyar forgalmazás és szerviz, 2 év garancia, vállalható külső, elfogadható belső, 2 sim, bazi nagy akksi...
Szerintem királyság. Középkategóriában simán (és jól) odaver a nagy neveknek.
Remélhetőleg frissítés fog jönni, akkor meg végképp jó vétel lesz. Szerintem.
Szerk:
a páromnak ennek egy tesója van (5300 DUO) és minden szempontból korrekt. a GPS is rendben van, és képeket sem mondanám, hogy olyan hűde nagyon vállalhatatlanokat csinál....[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Egy Tetszettet megert volna szerintem, a hardver sokaknak eleg, a brutalis akksi meg hatalmas pirospont. Ketszer annyi kijelzoidot bir, mint az en telefonom... Raadasul az ara sem olyan veszes szerintem hivatalos magyarorszagi garanciaval.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
zola96
senior tag
ezt az üzemidőt miért nem lehet egy m8ba v z2be stb-be beletenni?(mármint nyilván akksira gondolok.) kell az az akksi.most
-
-
Khelben
nagyúr
Az ilyen telefonoknál mindig megnyitom a Multimédia fület, megnézem az első képet és már nem is kell elolvasnom a tesztet.
-
eddie17
addikt
Tucat átlag kínai, de az üzemidőt elfogadnám. Ezt láthatják a "nagyok" is, nem olyan nehéz egy combos akksit belerakni egy telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.