- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyarybarbara
újonc
Az ilyen stílusú hozzászólás önmagáért beszél. Olyan az írója, mint a tartalma, amit mond, önmagáról mondja. Igénytelen, kisstílű hozzászólás, amely tükrözi magát a hozzászólót. Én már sokszor vásároltam a cégtől és soha nem volt problémám. Ha hibás terméket kaptam, visszaküldés után pár héttel kaptam csereterméket, vagy a megadott számlaszámra visszautalták a termék árát. A reklámozott termékek kereskedelmi forgalomban kapható áruk. Egyébként a Nike cipőket is Kínában gyártják. Ez nem jelent semmit. Mocskolódni lehet, ez mostanában nagy divat, hogy minél gusztustalanabb hangnemben bírálnak másokat. Amit írtál és ahogy írtad, az vagy te!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple USB C kábelek - Új
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest