Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz Depression #18 üzenetére

De az MStől hogy véd meg ez a szabadalom hegy bárkit is?
    Ők nem gyártanak hardvert, és a Moto szabadalmak inkább a hardverre térnek ki, bár biztos van más is abban a szabadalom csomagban.
    Szerintem az MS a rengeteg szoftver és némi hardver szabadalmával simán meg tudná védeni magát. Ha a Google-Motorola beperelné a Microsoftot (gondolom itt a fizetős licenc miatt egyből a MS-ra támadnának), akkor szerintem nem csak az MS perelne vissza, hanem a Nokia is. Utolsó lehetőségként kezdett el WP7-et használni a Nokia, ha bukna a rendszer, akkor ők is buknának, így biztos nem néznének tétlenkedve bárminemű támadást a WP7 ellen.
    Akárhogy nézem a dolgot, pont az MS az aki ellen a Motorola szabadalmak fabatkát sem érnek.

• Abysmal

aktív tag

válasz Cathulhu #11 üzenetére

Tehát ez úgy működne, hogy ha az Apple beperelné az HTCt az Android miatt, akkor nem a Samsung perelne vissza, hanem a Motorola? Furcsa kicsit, de ez végül is tényleg működhetne.

A Samsung vs Apple perben remélem, hogy az lesz a mielőbbi kimenetel, hogy a Samsungot megbüntetik, és kap valami minimális bírságot, de pont akkorát, ami miatt abbahagyná a másolást. Hardveresen ők a legfejlettebbek jelenleg, és az ár/érték arányuk is nagyon jó, de ezeket az iPhone mintájára készült telefonokat annyira elcseszték szerintem. Egyszerűen rondák, és a TW is hogy néz már ki? Ennél jobbat is össze tudnának hozni. Ha ezt a pert bebuknák akkor az ösztönzőleg hatna a designra.
    Az összes többi szabadalom pert pedig azonnal abba kéne hagyni.

• Abysmal

aktív tag

Azt valaki, aki ért hozzá, magyarázza már el nekem, hogy a Moto szabadalmaival hogyan védekezhet pl. a Samsung ha az Apple bepereli őket? Átruházza, vagy mi? Azzal hogy használati jogot kapnak rá még nem tudnak visszalőni. Van rá lehetőség, hogy más szabadalmával keménykedjen egy gyártó?
    Ugyanez a kérdés a WP7-re is igaz, mert az MS nyújt védettséget, de hogyan?

(#7) jacis (#6) kerelo
    A kevésbé rosszindulatú, és értelmesebb emberek meg azt remélik, hogy ez az egész szabadalmi háború gyorsan lezárul, mert ez senkinek se jó, csak az ügyvédeknek és az olyanoknak mint ti, akik ebben élik ki örömüket.

Új hozzászólás Aktív témák