Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Remélem a Mate 20 ilyen lesz, mert ez igen jól sikerült! Az ára meg tényled durva lett
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
.LnB
titán
Annyira imádnám ezt a telefont! Ha lenne ennyi pénzem..
Borzasztóan haragszom a Huawei-re a P20 okádék kinézete miatt, főleg, hogy ilyet is tudnak.Addig nem veszek telefont míg ez a notch divat ki nem fut. Jó lenne szolgáltatónál mondjuk egy mi mix2 vagy apex, azokkal is ellennék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RandomGosu
senior tag
ha az árat nem vesszük figyelembe, szerintem ez eddig leges legjobb telefon ami Huawei márka nevet visel.
Az árral kapcsolatosan, egyes piacokon valószínűleg hiánycikk lesz...
-
joey04
titán
Tehát sebességben érezhetően elmarad a többi csúcsmodelltől, a véletlen érintéseket még annyira sem szűri mint a samu, pedig páran még annál is panaszkodnak, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó használható ugyan, de még most is bétásnak tekinthető és továbbra is lassabb és pontatlanabb. De legalább prémium árazást kapott a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
FroZone99
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az utolsó képen ha a feliratot nem látnám tiszta Note 8 lenne??
-
törölt tag
na, csak jöjjön ma a lottó
-
rdt89
addikt
Szerintem a 2 ujjlenyomat olvasó mellé egy Jack is beleférhetett volna, egyébként szinte minden technológia megtalálható benne, amitől azt tudom mondani, hogy full extra a telefon. Nagy akkumulátor, infra, sztereó hangzás, jó kamera, szép kijelző, ha ebből is kijönne egy Porsche név nélküli verzió, mint régen a Mate 9 Pro tört áron nem lenne rossz.
-
RRamstein
tag
Itt hogy a túróba sikerült notch mentesen megoldani a dolgot vajon? még mennyi bőrt húznak le a 970ről?
kamera szokásos trágya , emui helyett mehetett volna valami használható android onet is rá[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Felirat nélkül szép készülék lenne.
-
Csapoati
nagyúr
Végre! Kezdtem már hülyén érezni magam a golfklubban a sok iPhone X között, a Rolexemhez és a Teslámhoz is jobban passzol egy ilyen drágább, exkluzívabb motyó.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Wesder
félisten
Mennyi az annyi?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tixem
addikt
Minek ilyen kijelző ha az EMUI buta hozzá. Ráadásul ilyen vassal akadások... Ciki.
A kamera meg a szokásos hüvely. Béna szoftver és kiábrándító kepminőség az észbontó specifikáció ellenére. Vakulj paraszt.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
atike
nagyúr
Na ez nagyon bejönne... És ráadásnak notch nélkül jobb kijelző aránnyal... Hát na. Tudnak valamit.
-
SkyLine3000
addikt
Egyik rosszabb, mint a másik. Notch, edge. Mindkettőt utálom... Csinálhatnának olyat is, amelyiken mindkettő van...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Ami hosszu ido utan vegre leirasra kerult egy itteni tesztben az az, amire te is utaltal, vagyis a huawei UI-ja igencsak elmarad a tobbi csucskeszulektol.(Korabban nem igy volt, pl. egy mate 8 sajat koraban az egyik legszebben futo kezelofeluletet adta.)
De az uj, ujabb modellek szinte mindenhol dadognak, akadnak.
Igaz a 20 pro -t mar nem vettem meg (bar ugyanaz), de a mate 10 pro"bizonyitott" nalam.
Nyilvan van aki erre immunis, de egyszeruen a mai vilagban ez mar nem megengedheto.
Hasonlot erzek, mint anno a samsungnal, hogy amig nem futott a szeker annyira (s1,s2, s3) addig a TW siman versenykepes volt, de utana szinte ugyanez a jelenseg utotte fel a fejet.
Az utobbi samsung csucsok, mar megint jobbak, de meg ott is van mit csiszolni, de az, hogy egy ilyen aru telefon, m8nt ez a PD, egy s7-s8-tol is gyenguszabb e teren...na az mar kritikan aluli.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Csapoati
nagyúr
-
haxiboy
veterán
Őszintén? Az első porsche design ami bejön..de ez tényleg szép. bár a felirat kerülhetett volna hátulra, nem vagyok oda az előlapi feliratokért.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
HUNNIA1920
őstag
Miért is annyira drága?
Ha jól emlékszem az ájfontíz bizonyos kiadása (talán a legnagyobb tárhelyes) is fél milláért ment, amikor megjelent, mégis mára sok fiatal azt szorongat a kezében.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
lexter00
őstag
Egyszer NO-ban bementem egy PD-boltba/futurisztikus kamion pótkocsi...Mondjuk azt hogy majdnem rosszul lettem,amilyen árak vannak az hihetetlen és ott is inkább csak nézelődők voltak
-
nagyúr
Továbbra is jót mosolygok a "tapasztalatodon" a Huawei telefonokkal kapcs, főleg ezen a "nemszeretemszarakad" véleményezésen. Van még itthon Samu S7E telefon, nem véletlen cseréltem le Mate 10Pro-ra! Az UI szerintem az S7-éhez képest sokkal testreszabhatóbb, számomra gyorsabb, vagy legalább ugyanolyan gyors. Sehol nem tapasztalok (és sok más fórumos sem) általad említett akadást/dadogást. A samu bezzeg: Akkuja 1-1,5 év után kuka, egy napot nem bír ki szinte. Az edge kijelző kinyírt, muszáj tokban tartani, vagy állandóan belenyúlsz a kijelzőbe, ellenben pluszt nekem nem ad. A samsung híresenjó TW-ét már reflexből cseréltem nova-ra, mert agyrákot kaptam a butaságától, ez a Huawei-nél még nem akaródzik és még sorolhatnám...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tixem
addikt
Emui-val ugyanígy voltam, 10 perc után a falat kapartam tőle Oxygen OS után. Viszonyítás kérdése, azonnal nyomtam át én is novára a mate-et. Nekem a tw közel sem volt annyira fájó, mint az emui, persze a nova most is fent van.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Aryon87
félisten
Mint akkoris irtuk, problemas darabod volt. Annyira "xar" nalam az UI, hogy en egy Note8-at dobtam 2 honap utan. AZ M10Pro-m mar lassan a 4. honapja megy ugy, hogy rendszerujrahuzast nem latott.
------------------------
Jol nez ki ez a telo, csak az ara huzos. Ha a M20Pro is ezt azbiranyt tartja, akkor leszek dillemmaban..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nagyúr
Én sok HTC és sok LG után mentem át samura. Most az EMUI jön be a legjobban, de az LG rendszere valahogy mindig is tetszett, és már akkor testre szabható volt, mikor a TW még szinte egyáltalán nem. Sajnos az S7E sem érte el, hogy samu fan legyek, habár összességében a Samsung termékek nagy részét kiválónak tartom, de az általuk választott út: dizájn, edge forma, nyúlánkság, TW nem én vagyok.
Asszony meg boldog az S7E-vel, valamikor megkapja az akkucserét és akkor örömbódottág!Bocsánat az offért!
(#27) Aryon87: Rémes árcédula van minden PD cuccon, én csak Parndorf-ban voltam ilyen boltban, de 2 perc után fordultam ki vörös fejjel, hogy most nagyon nem ott vagyok, ahol kellene. Pedig kinézetre még nem is rosszak!
Én sem szeretném, hogy elmenjenek lekerekített kijelzőbe, mert akkor megint keresnem kell egy másik gyártót, a notch érdekes módon nem okoz idegrángást nálam, de ez igen
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
LordAxwell
senior tag
Ha normális ára lenne, akkor ezt kipróbálnám iphone helyett.
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
narobik
tag
Ez tetszetős lett!
Porsche logó nélkül ezt kellet volna kiadni a p20 pro árán![ Szerkesztve ]
-
MolnárKrisz
csendes tag
A P20 Pro-nak ilyennek kellett volna lennie.....
-
Aryon87
félisten
Az edge kijelzo hiaba mutat jol ha ertelme nincs. Vedelem nulla ra (facen minden masodik poszt torott kijelzorol szol a konkurens markanal)
Nekem 2x volt olyan telom, hat...
Bar a 2.5D se szeretem, de meg mindig jobb..A notch a Huaweinel okosan van megcsinalva, igy nem is zavaro, de azert remelhetoleg a Mate szeriat nem fertozi meg..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Napfénysüti
nagyúr
Tényleg nagyon szép telefon lett bár szerintem a Porsche Design felirat az elején már picit sok. Viszont az ára eléggé sokkoló, a szépségért itt tényleg keményen kell fizetni.
Ez az első készülék kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval vagy volt már ilyen?#2 .LnB: feleségem pont most vett egy Mi Mix 2-est, az se csúnya és ennek a telefonnak csak a negyedébe került.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz MolnárKrisz #32 üzenetére
"A P20 Pro-nak ilyennek kellett volna lennie...."
Ugyan miért? A PH!-s hírek szerint az emberek így is veszik / viszik, mint a cukrot. Főleg, mert a Huawei jó érzéssel nem mutatta meg nekik, milyen lesz a PD-s verzió
Így a sok látens iPhone-os is megkapta, amit akart és most az is talál számára megfelelő készüléket, aki szép telefont szeretne -
joey04
titán
válasz HUNNIA1920 #20 üzenetére
Az iPhone X 256GB-os verziója 1320 euro, ez meg 1700. Azért bőven drágább. Nem beszélve a 512GB-os verzióról, ami 2100 euro. Ez az egyik. A másik pedig, hogy az Apple is kapott ezért savazást a tesztben is, meg a fórumban is. Még jóval többet s.
-
törölt tag
Ezt felirat nélkül 240-ért kellett volna P20 Pro néven..
-
arn
félisten
samsung rip, az elejen a felirat meg baromi ronda.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
BReal
addikt
Tehát szép, de legalább akad fél millió forintért? Ez komoly?
Egyébként aki benne van a témában, kérem világosítson már fel arról, hogy mit jelent a szépség egy okostelefonnál? Komolyan érdekel. Oké, van lekerekített, szögletes, vékonyabb-vastagabb, alul-felül nagyobb káva.
[ Szerkesztve ]
-
borand
aktív tag
ha ezt a formát csinálták volna meg a P20-nak és mondjuk 5,4-5,8 colos lenne, akkor szerintem sokkal nagyobb réteget fogtak volna meg vele.
-
Sebhelyes
senior tag
PORSCHE DESIGN = +250eFt (~19eFt / betű)
-
Szakiii
addikt
Na es akkor itt egyertelmuen latszik h mennyite bena a szenzorsziget.. mennyire gyonyoru ez a telo..
-
Roland861010
addikt
Nem tudom mit vagytok úgy oda az árától.
Anno a BB -nek is volt Porsche kiadása 400k-ért .
Pedig az már lassan 4 éves hanem több.
Használtan még mindig 200ezer. -
dz1989
senior tag
A PD feliratot leszámitva elölről olyan mint az S9+.
Hátulról sem egy kiemelkedő dizájn.
Az ikonok pedig gáz mivel nem mindegyik PD ikon.
Szánalom a PD.Tudásra amúgy egész jó(A szokásos alapvetőket leszámitva:nincs rádió, beépitett az aku) . A dupla újlenyomat olvasó is frankó.
Csak a PD-al lett elrontva és a hozzá tartozó árral.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest