- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
allando
tag
Akkor minek a megnevezés, ha nem TELEFON?
-
ataman
aktív tag
Minden tiszteletem a cikkíróé, de a hivatalos sajtóanyagban egy szó sincs arról, hogy telefonálni lehetne a készülékkel. Kommunikációs képességei sajnos csak a Wifi-ben merülnek ki. Inkább kamerába oltott tablet...
-
kiskaktusz
addikt
kell
-
A szokás,hogy a telefonba van a kamera,ami nagyon kicsi kivételtöl nem valami jó,söt az olcsóbb kategóriában inkább hulladék.Remélem most hogy a dolog fordult és a kamerában van a telefon,ugye nem azt jelenit,hogy sz@rt tesznek bele,tehát nem igazodunk a trendhez.
-
neonkukac
csendes tag
biztos ez is ócska hardverrel, szoftverrel jön majd (android 2.2 szerintem)
-
Agro
senior tag
válasz
kristof83 #14 üzenetére
Véleményem szerint semmi értelme nem lenne. Főleg, ha csak a telefon funkciót integrálnák. Maga az elképzelés rendben van, de ha egy összvért veszek akkor az tudjon mindent funkciót amit manapság elvár az ember. Böngészés, alkalmazások telepítése, e-mail kliens, sms, videó lejátszás.
Nekem két bajom lenne vele. Egyrészt idiótán néz ki egy ekkora optika a füled melett amikor telefonálsz és kényelmetlen lenne zsebben hordani még behúzott optikával is.
Régóta próbálkoznak ezzel a megoldással, de nincs piaca a technológia az már adott hozzá.
Telefonálni telefonnal kell, igényes képeket pedig igényes géppel kell
-
Apika
addikt
Elég érdekes kis öszvér...
-
kristof83
aktív tag
A mostani Sony kompaktok például nagyon jól néznek ki, nagy érintőkijelzőjük is van, ordítanak egy mobil chip-ért meg egy mikrofonért. Még Android se kellene bele, csak egy plusz telefül fül a menüben.
Persze lehet, hogy se felvevőpiaca nem lenne egy ilyen fényképező-telefon hibridnek, meg lehet hogy technológiailag megcsinálni se tudnák valamiért. -
Gondolom nem véletlen, hogy a kompakt fényképezők hasonló optikával is ekkora méretűek, és azokban nincs telefon. Itt a kispórolás tipikus esete forog fent, plusz a valamit-valamiért elv. Jó sok kompromisszummal (ár-méret-stb.) biztos lehetne csinálni kiváló darabokat, de azt a kutya se venné meg!
-
kolosanyi
veterán
Én egy ilyet szeretnék inkább. Sokkal használhatóbbnak tűnik.
-
kristof83
aktív tag
Én még nem találkoztam hasonló koncepcióval, de nagyon tettszik!!!
Nem vennék ilyet, de végre valami újdonság.
Nem a telefont erőszakolják gyenge minőségű fényképezővé, hanem egy tényleges fényképezőnek használják ki az amúgy is nagy és érintős kijelzőjét, és belepasszíroznak egy mobil chip-et. -
feliks
senior tag
Csak nekem emlékeztet ez túlzottan erre? (Altek a14 leo)
-
hemaka
nagyúr
n+1-edik próbálkozás...
-
Répafőzelek
tag
Sajnos a Polaroidnak már semmi köze sincs a régi nagy névhez. Ez is csak egy fantom márka amit bármire rá lehet ragasztani ha megfizetik a jogtulajdonosnak, olyan, mint a Grundig.
-
Agro
senior tag
Stílusosan lehetett volna a neve Polardroid
Ez az SC1630 olyan semmitmondó
-
tjb007
nagyúr
Ez egy átcímkézett és upgrade -elt Altek Leo.
-
rep3at
őstag
Volt valami hasonló felépítésű Androidos gép tesztelve itt nemrégiben, szerintem ez (főleg a külső alapján) ugyanaz csak átnevezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest