- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A piac szabja meg ezeket nem te vagy az én erkölcsi morálérzetem, a magyar agyakba beleivódott valami tervgazdálkodásos életpolitika ami ennek felfogását kizárja, ezt meg megtapasztaltam már hogy lehetetlen felülírni.
Egyébként úgy elemezd hogy jelenértéket számolva mennyibe került a világ első mikró sütője, nem egy több évtizedes versenypiac által leszabályozott, lényegesen szélesebb termékskálából indulj ki. A telefont pont azért írtam mert ott jobban érvényesül a gazdaságos sorozatnagyság mint egy pc eszköznél, de láthatólag nem érted miről folyt az írás. Valakinek elsőnek kell lenni, ez a verseny. Ha nincs verseny nincs fejlődés mert senki nem akar első lenni. Ha egy termék, vagy irány van a fejlődés lassabb. Nvidia lépett, lépni kellett a többieknek is. Piaci kényszer.Álomvilág, valóság, nem vitatom az egyik sokkal erkölcsösebb tud lenni mint a másik, de ez az egyéni fejekben materializálódik örömhormonok formájában és nem a piacon fizikai termékek, vagy szellemi termékek formájában.
-
Peat;)
veterán
válasz
#32839680 #23 üzenetére
Írhatod ezerszer is ezek egyike sem bizonyít semmi a nagy hátráltatásról. A g-sync pl inkább gyorsította mint lassította a folyamatot ha már a piaci folyamatokat kellene elemezni, de valamit megint be kellett írnod.
Az meg hogy kit mennyire nyúlnak le megint nem értem miért gond a fejlődés szempontjából. De te sem.
Telefonoknál évente jön negyedmilláért az új modell mégis megveszik, pedig az nem is annyira rétegtermék mint egy pc komponens, alkatrész.
-
Peat;)
veterán
"arról nem is beszeltünk hogy a zárt rendszereivel az Nvidia mennyit árt a PC piacnak"
Szoktatok róla beszélni, csak nem tudjátok prezentálni. Ahol nincs nvidia (konzol exkluzív játékok), akár microsoft sem, csak egy gyár és arra az egy termékre szakosodott fejlesztőcsapat szép nagy költségvetéssel és több éves fejlesztési idővel azért elég vitathatatlan mércének kellene hogy mutatkozzon. De mivel nem teljesíti az általatok állítottakat, ezért természetesen nem vesztek róla tudomást, mert majd a jövőben, ugye nehogy már a 3-4 éve fejlesztés alatt álló uncharted4-ből induljunk ki pl.
Tökéletes önbevédő politika.
Szerintem a kikezdhetetlen softwaretámogatás kellene az AMD vga-knak és az elkezdett fizikai minőségjavítás folytatása a szigorúbb hűtési megoldásokkal(egyáltalán nem baj ha nem ők fogyasztják a legkevesebbet, a baj az hogy ha ez fizikai hatással is jár mint pár modellnél járt). A teljesítménnyel sosem volt gond, az önmagában viszont semmire sem elég ezt a piac megmutatta. Majd meglátjuk, ez a d12 elég kacifántos, hogy melyik vga lesz a legmegbízhatóbb összképileg. Engem ez sokkal jobban érdekel mint hogy az egyik vagy a másik gyorsabb 10-20%-al azonos ár mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest