- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guresz
tag
Nevezhetsz nyugodtan bolondnak, de korábban volt annyi negatív tapaztalatom frissítések terén (mind flagshipeknél, mind pc-n) hogy egy életre megfogadtam magamnak, hanyagolni fogom a frissítéseket. Az idő pedig igazolta, hogy jó döntést hoztam. Közben a környezetemben egy csomó ismerősöm panaszkodott arra hogy minden egyes frissítéssel egyre lassabb a telefonja. Szervizes ismerőseim szintén megerősítették a jelenséget,sőt ez benchmarkokon is kimutatható. Ezek után nem értem miért kellene aggódnom. 2 éves a garancia, de ha utána hal meg a mobil akkor sincs tragédia hiszen nem egy apple áráért vettem.
-
Guresz
tag
A Sony Xperia Z2-n 4!!! évig használtam a gyári 4.2.2es (KitKat) verziót bármiféle fagyás, lassulás nélkül, baromi stabil volt a rendszer végig. Szóval köszönöm a támogatást, ezután sem fogok változtatni a jól bevált recepten.
U.i: nem tudom te hol szoktál telefont venni, de szolgáltatónál mindenféle kedvezmény nélkül 80ezerrel olcsóbb mint amit írtál
-
Guresz
tag
"A Huawei a hivatalos nyilatkozatában megerősítette, hogy a kereskedelmi forgalomban lévő, illetve a már értékesített ultramobil eszközeikre a Google továbbra is biztosít terméktámogatást, vagyis elérhető lesz a Google Play és a Google Play Protect. Ezt igazából a keresőóriás is megerősítette, a probléma majd ott kezdődik, amikor rendszerfrissítésekre kerül sor"
Tehát ha én most úgy döntök, hogy veszek mondjuk egy p20 pro-t, akkor évvekkel később is használhatom majd a play webáruházat? Csak rendszerfrissítést nem lehet majd eszközölni? Ezzel még együtt tudnék élni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest