- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protomaci
csendes tag
Bog nem akarok gonoszságot mondani hogy Huawei S7 bruttó 85k
de van egy cég aki:Huawei S7 Tablet
Új ár (bruttó):
58 900 Ft-tólMivel forumon reklámozni tilos ezért aki tudni akarja hol lehet ennyiért kapni ezt az keressen meg privátban ^^
És csak annyit hogy rusi-nak igazat adunk, ha téved, téved, de úgy gondolom amit elmondott, és ahogyan elmondta elég hiteles alapot adott arról hogy nem ezt kell választanom hanem az s7-et
Azért örülünk hogy sikerült feljavítanod és használhatóvá tenned a gépet. Jelezd ezt a Point of-nak, mert szerintem az ottani mérnökök nem igazán dolgozhatnak ha ilyet kiadnak kicsinykacsójukból ^^
-
traumschiff
csendes tag
Tökéletesen értem és tény, hogy elfogult vagyok. Csak nekem akkor is túlságosan negatívan jött le az egész értékelés. :\ Bár tény, hogy az alap usernek kész gép kell, még akkor is, ha azon nem biztos, hogy fut minden androidos alkalmazás (hardware miatt) amit a marketben megtalál...
-
traumschiff
csendes tag
Nem erről van szó. Kijelentetted, hogy az S7 mindent odaver ami nem 3.0
Nem lehet, hogy szimplán más igények alapján tetted ezt a kijelentést mint amilyen igények szerint én megcáfolom?
Te a mobilitást vetted igénynek és a kezelőfelület funckionalitását valamint az előre telepített alkalmazásokat.
Én a hardware-t, azt, hogy minnél hamarabb 3.0 legyen a kezembe egy tegra procival és nem 140-60e ft-ért, valamint a hordozható hd média lejátszó titulust.
Az abban jobb, ez ebben.
A folio tény, hogy szar alapból, mindenhol leirták, de én inkább csinálnék belőle valami jót mint, hogy vegyek valamit egy 700mhz-es procival. Akkor már inkább a régi Nokia N900-am, még jobb is dualboot-al.
-
traumschiff
csendes tag
Törölhettél volna, de ehelyett elragadtattad magad és tettél egy elég elfogult commentet.
Én egy fórumon érzem magam, ahol az ember nyilvánosan közölheti a véleményét amennyiben ez a házirendnek megfelel, ha mégsem akkor igen törlés lesz a vége, én ezt bevállaltam.
Igazából sokkal hosszabb választ akartam volna írni de ha szerinted az S7-ed megér 85kt egy Folio helyett is akár ami szintén annyi akkor minden elismerésem. Az enyém cserébe egy szar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest