- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Király Fika #153 üzenetére
Igen-igen, így már egész használható az ICS, most már látok rá esélyt, hogy majd egyszer 100%-ban működőképeset kapunk.
Nálam az elforgatás szenzor ezalatt a rom alatt megőrült, pl Triple Town-ban [link] össze-vissza pörög a kép. A szokásos Wifi error -ha lekapcsolom a kijelzőt- most is előjön, meg volt már random újraindulás is. Beta2 test1 enyém még, lehet azóta javítottak valamit rajta. A böngésző ezzel tényleg jónak tűnik, bár csak keveset próbáltam, de nem lépett ki egyszer sem.
-
DJGABI
addikt
válasz
Király Fika #147 üzenetére
3G enyémben/enyémhez nincs, úgyhogy nem nagyon tudok hozzászólni, a telepített ROM topicjában keress, hogy másnak volt-e ilyen problémája. Recovery-ből Wipe dalvik/cache, ha nem jó, akkor teljesen újrahúzni. Jobb ötletem így hirtelen nincs.
(#148) DataTraveler 4.0 - ICS (VegaCream) egész jól áll, a napokban tettem fel, elsőre minden megy, bár nem nagyon volt még időm próbálgatni. Az hogy az S7-est érdemes-e lecserélni te tudod, a tények: GPS, 3G ebben nincs, a Tegra 2 viszont mindenképpen erősebb mint a Snapdragon proci, RAM/ROM 512MB, mindkettő szeret elfogyni (utóbbi SD kártya ext partícióval megoldható, előbbivel nem nagyon lehet mit csinálni)
-
DJGABI
addikt
válasz
Király Fika #143 üzenetére
Nincs mit, szívesen máskor is!
-
DJGABI
addikt
válasz
Király Fika #141 üzenetére
Nálam MoboPlayer [link] vagy MXplayer [link] vált be. Annyi, hogy első indításnál kéri (ha jól emlékszem mindkettő, de Mobo tuti), hogy töltse le a codecet. Azt hiszem egyből meg is nyitja a megfelelő market oldalt, ha nem akkor ARMv7 (VFP3) kell.
Heti sorozatokat (hdtv), filmeket (BRrip volt a max amit próbáltam) simán viszi. Hardveres dekódolás viszont nincs, szóval ilyen komolyabb 720p-s anyagokat már nem visz (pl: killasample)
-
DJGABI
addikt
válasz
Király Fika #138 üzenetére
Market az új frissítés, a Play Áruház miatt szórakozik... Így kell fixálni: Settings -> Applications -> Manage Applications -> "ALL" fül -> Google Play Store kikeres, rábök -> CLEAR DATA. Esetleg utána újra kell indítani.
Böngészőt írtam, nem az igazi, dobj fel egy másik browser-t, mondjuk Operát.
-
DJGABI
addikt
válasz
Király Fika #135 üzenetére
Igen, működik! [link]
Aztán hogy a sok 3.2 változat (VegaComb, HoneyIce, ViewComb) közül melyik telepíted már a te döntésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest