- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimessor666
aktív tag
válasz
BalaNce87 #27 üzenetére
Lehetséges,hogy mi kicsit több platformon vagyunk jelen,írásodból ugyanis azt érzem,hogy te csak PC-n játszol. Így azt kell, hogy írjam,szvsz a Singularity egy közepes produktum,de ezt el is mondtuk és bár pontozni nem pontozunk,de egy közelítő értéket hallhattál a műsorban (poén volt egyébként... : ) ,ami meglehetősen hasonlít a 6-7-hez a tizes skálán,így nem teljesen értem a hozzászólásodat.
Egyébként a szubjektivitásnak pont az a lényege,hogy egyes játékokat más-más szemmel látják az emberek,mivel nem vagyunk egyformák,én bevallom őszintén sokkal kreatívabb és jobb FPS-eket,ill. shooter-eket tudok mondani,mint a Singularity,de ez ismét szvsz,ezen szerintem ne vesszünk össze...
-
HarapósKutya
tag
válasz
BalaNce87 #11 üzenetére
Hát én csak a videó vágással 4-5 órát szöszöltem, az intro összerakása is megvolt egy óra, az index sávok szintén. Jim is nagyon sok időt töltött a hanganyag vágásával, szóval azért van ebben így is munka bőven. Ja, meg plusz maga a felvétel, ugye! Másfél órás a podcast, akkor legalább 2 órányi a nyersanyag.
-
HarapósKutya
tag
Amúgy milyen első 3 hsz? a második csak a játékokról mondott véleményt, hogy őt sem fogta meg a dead space hangulata.
És az is elég fura, hogy úgy mondasz véleményt, hogy nem nézed meg a videót! Miért más hsz-ekre alapozod a véleményedet?
Nem úgy kell gondolkodni, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni, hanem mond el, hogy szerinted mi jó és mi nem és majd eszerint lehet javítani az adást, de azzal, hogy azt mondogatod, hogy ne erőltesd (ráadásul meg sem nézted a videót) azzal semmit se segítesz az előrehaladásban.
Amúgy ha megnézed a Gamescore múltját, akkor láthatod, hogy egyre jobban fejlődnek, csak ahhoz kellenének a normális visszajelzések. Ezt a videót is azért szervezték le, mert a fórumozók azt szerették volna, hogy legyen. -
Zsankee
aktív tag
mindnekinek szive joga, hogy belecsapjon a lecsoba,ha gondolja. amit en hianyoltam,hogy akkor normalisan mondja meg a velemenyet valaki, es nem fujj hanyingerezem,mint aki osszekevert 3 felest kis fureszporral,es feljott a leve.
A felkeszules hianyat en is erzem, epp ezt kertem volna az elottem szoloktol,hogy irjak meg a sracoknak,hogy ez igy elegge koncepciotlan,osszevissza dolog, es javitsanak ezen azon ha komolyan gondoljak ezt a munkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest