- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsankee
aktív tag
mindnekinek szive joga, hogy belecsapjon a lecsoba,ha gondolja. amit en hianyoltam,hogy akkor normalisan mondja meg a velemenyet valaki, es nem fujj hanyingerezem,mint aki osszekevert 3 felest kis fureszporral,es feljott a leve.
A felkeszules hianyat en is erzem, epp ezt kertem volna az elottem szoloktol,hogy irjak meg a sracoknak,hogy ez igy elegge koncepciotlan,osszevissza dolog, es javitsanak ezen azon ha komolyan gondoljak ezt a munkat. -
Zsankee
aktív tag
Ez is egy velemeny, bar ahelyett hogy valakit leszaroznatok, csinaljatok jobbat helyettuk akkor. Vagy segitenetek epito kritikaval az alkotokat,hogy figyelj, ez igy szerintem unalmas, vagy egyoldalu,vagy nem bejovos. Adjatok nekik normalis kritikat,ne szarozzatok,arra ott a budi, ebbol mar kinott szerintem mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest