- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
Meg a billentyűzet sok ismerősömnek, akik sokat chatelnek.
Meg a navigáció.amit még sokat láttam.Persze, elismerem nem mindenkinek való/nem mindenkinek jön be.
Bár nekem nincs jó ideje amióta a mi9t-m távozott, de én szeretem az OLED paneleket, de az X4 pro esetében számomra nem menti meg amíg kapható az X3 pro. Egyszerűen túl sok helyen visszalépés ahhoz képest.
-
Brndtt00
tag
válasz
Fruityloops #57 üzenetére
GSMarena mért eredmények sem igazán szoktál tulszaturaltsaggal vádolni az újabb minőségibb OLED paneleket, általában őket olvasom MA-n kívül.
De nyilván kinek mi, Xr és egy X3 pro tulaja vagyok mindkettő IPS és abszolút bőven tökéletes mindkettő számomra.
Csak szimplán jobban preferelálom az OLED-et(szigorúan "Standard módban") de persze ez szubjektív, ezen kár vitatkozni.Szerintem mind az IPS mond az OLED azon a szinten van, hogy bőven túlmutat a mobilokon(mind kontrasztban mind színekben, sok embert nem láttam mobilon profin képet szerkeszteni ahol fontosak is ezek)
PWM-ben igazad van, vibrál, főleg kisebb fényerőn, Én is sok embert ismerek akiknek szemük/fejük fáj tőle, a DC Dimming meg ront a szineken. Szerencsére én nekem nem okozott még bajt a PWM(bár boomer módon mindig max fényerőn használok mindent
)
@Fall-N
Igen, beégés a másik ami IPS mellett szól(illetve annak a hiánya), ezt aláírom.
Nekem meg nem volt, de láttam pár szépen beégett OLED panelt, némelyik nem is kifejezetten extrém használat mellett történt -
Brndtt00
tag
válasz
Fruityloops #55 üzenetére
-
Brndtt00
tag
Örülök, hogy végül nem vártam meg míg kijön, és vettem egy X3 Pro-t. Bár az AMOLED-et irigylem belőle, de minden másban jobb ez. Ára meg szerintem úgyis lesz majd jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged