- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz gelbelex #6206 üzenetére
Nekem alapból a battery 31 fok, a CPU meg olyan 37-39 között ugrál, minden különösebb terhelés nélkül. Ha ráengedtem 3 frissítést, akkor a battery nem változott, a CPU magok felugrottak 55-60 fok körüli értékre, és ott ingadoztak jellemzően. Aztán kb. fél perc múlva visszaálltak 37-39 körüli értékre. (AIDA64-el mértem, nekem az van rajta.)
Ha hőmérséklet a téma, nálam attól szokott gyorsan melegedni a telefon, ha egyidejűleg be van kapcsolva a mobil internet, és a GPS is, és tartósan megy a kijelző is jellemzően pl. navigációnál. Ezért a GPS-t pl. mindig kikapcsolt állapotban tartom, és csak akkor kapcsolom be, ha szükség is van rá. A mobilnetet is csak akkor kapcsolom be, ha szükség van rá, alapból csak a wifi és a blutooth aktív, de ezektől nem melegszik. A kijelző fényerejét pedig le szoktam venni navigáció közben. Egyéb átlagos esetben nem szokott melegedni.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
OberMotz
aktív tag
válasz gelbelex #6088 üzenetére
OTP, MBH, Revolut, Curve és Simple mennek, mást nem próbáltam, mert ott nincs számlám. A Google Wallet határeset, macska-egér harcot játszik a crDroiddal, néha bejelenti hogy a ROM nem felel meg a biztonsági előírásoknak, ezért letiltja az érintéses fizetést, aztán jön egy crDroid frissítés és megint lehet Wallettel fizetni.
-
D@niel
addikt
válasz gelbelex #5995 üzenetére
Szia,
1) cib bank tökéletes, Google Wallet patika.
2) Ofox, használom 3 éve, A14 crdroid-hoz a legújabb passzol, nem szükséges a crdroid-féle recovery.
3) A14 szerintem van olyan jó, mint az előző, sőt... Mindenképpen az újabbat ajánlom.
4) nem.Amit még megemlítek, hogy azt a kiadást érdemes feldobni, amelyik a hivatalos oldalon fent van.
『poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2』
-
OberMotz
aktív tag
válasz gelbelex #5995 üzenetére
Szia,
1. OTP-s vagyok, crDroid 10 van a telón. Az OTP app, Simple, Revolut, Curve és a Google Wallet gond nélkül megy, viszont ha jól emlékeszem valaki írta hogy a K&H appja nem szerette a crDroidot.
2. én TWRP-t használok, nem volt gondom vele
3. crDroid 10 alatt a következő problémákkal szembesültem: gmail nem tudja letölteni/megnyitni a csatolmányokat, illetve 3rd party launcherek furcsán viselkednek néha, ilyenkor lockolni/unlockolni kell a készüléket és magukhoz térnek. Szerkesztés: a launcherproblémát a február 25-i update megoldotta.
4. clean installt nyomtam (volt format data is)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest