Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
#61872278 #5411 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ha forrasztási probléma okozza az alaplap elhalálozását, akkor az hogy lehet, hogy egy szimpla használatnál, mondjuk netezésnél hirtelen, minden előjel nélkül elő tud jönni. Ha a forrasztás hibája okozza, ott általában a hő hatására mikroszkópikus rések, repedések keletkeznek, aminél egyszer csak olyan túláram, vagy éppen ellenkezőleg, a vezetés hiánya alakul ki, amitől működésképtellenné válik a teló. De ez általában nem ilyen hirtelen zajlik le, előtte vannak előjelei, pl. random fagyások, újraindulások, akadozások, stb. Aztán egyszer csak már be se tudod kapcsolni. De nem úgy, hogy minden előjel nélkül, egyszer csak kifagy, és vége. Ilyen hirtelen maximum fizikai behatásra, mondjuk ha ledobod a telót, akkor fordul elő, mert ott az ütődés hatására hirtelen létre jön a forrasztás károsodása, és vége. Furcsa ez nekem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest