- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Én aláírom, hogy a melegedés, és a fogyasztás / töltés gyakorisága nagyon fontos egy telefonnál. Nálam ez egyébként nem drámai az X3 Pro esetében, de való igaz, hogy én nem is nyüstölöm agyon.
2021. augusztusi a teló, és még most is 89%-ot ír akku kapacitásra az AccuBattery, de úgy hogy új állapotában is csak 92%-ot adott meg rá. Jelenleg is minden 2., de néha csak 3. napon töltöm. Nem szoktam a 20-80%-os pöcsöléssel bajlódni, hanem általában 10% körülre, vagy az alá is engedem, és onnantól töltöm 100%-ra. Viszont nem a gyári gyors töltőjével, hanem egy 10W-os Xiaomi töltővel töltöm.
Melegedni nálam nem szokott, igaz én FPS gamingre nem használom, csak kis alap telós játékokat szoktam rajta tolni, amik azért annyira nem izzasztják meg. Szóval ezeknek a kritériumoknak nálam a X3 Pro is megfelel jelenleg.
A kijelző valóban lehetne jobb, de emiatt nem váltanék telót, csak ha megadja magát. Bízom benne, hogy ez minél később érkezik el. Addig is meg próbálok vigyázni rá ahogy csak lehet. -
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Az ilyen "akkukímélő" hozzászólások mindig eszembe juttatják az egyik OnePlus topikban olvasottakat.
Miszerint voltak páran, akik figyeltek az akkura, páran, akik nem. Pár évvel később kiderült, hogy a nagy odafigyelés mindössze pár % akkukapacitást jelentett.
Szóval szerintem ennek sok értelme nincs.
Az eszköz van értem, nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest