- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Én aláírom, hogy a melegedés, és a fogyasztás / töltés gyakorisága nagyon fontos egy telefonnál. Nálam ez egyébként nem drámai az X3 Pro esetében, de való igaz, hogy én nem is nyüstölöm agyon.
2021. augusztusi a teló, és még most is 89%-ot ír akku kapacitásra az AccuBattery, de úgy hogy új állapotában is csak 92%-ot adott meg rá. Jelenleg is minden 2., de néha csak 3. napon töltöm. Nem szoktam a 20-80%-os pöcsöléssel bajlódni, hanem általában 10% körülre, vagy az alá is engedem, és onnantól töltöm 100%-ra. Viszont nem a gyári gyors töltőjével, hanem egy 10W-os Xiaomi töltővel töltöm.
Melegedni nálam nem szokott, igaz én FPS gamingre nem használom, csak kis alap telós játékokat szoktam rajta tolni, amik azért annyira nem izzasztják meg. Szóval ezeknek a kritériumoknak nálam a X3 Pro is megfelel jelenleg.
A kijelző valóban lehetne jobb, de emiatt nem váltanék telót, csak ha megadja magát. Bízom benne, hogy ez minél később érkezik el. Addig is meg próbálok vigyázni rá ahogy csak lehet. -
válasz
Blizzardking #3783 üzenetére
Az ilyen "akkukímélő" hozzászólások mindig eszembe juttatják az egyik OnePlus topikban olvasottakat.
Miszerint voltak páran, akik figyeltek az akkura, páran, akik nem. Pár évvel később kiderült, hogy a nagy odafigyelés mindössze pár % akkukapacitást jelentett.
Szóval szerintem ennek sok értelme nincs.
Az eszköz van értem, nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged