- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
szandimk #702 üzenetére
Rock Zircon stabilan marad a fülben és szép a hangja is.
-
mdraco
őstag
válasz
szandimk #675 üzenetére
Használd egészséggel!
Én is közel 90k-ért vettem itt Romániában egy megbizható boltból gyártói 2 év garanciával.
Többet nem rizikozók külföldről garancia nélkül venni telefont. Na jó még a google pixel 4a-t bevállaltam feleségemnek németből, ebben a méretben nincs jobb.
2018-ban vettem xiaomi mi 9 se-t geekbuying-tól közel 110k-ért. Nagyon szerettem, kompakt, amoled, szép telefon volt.
A képernyője megzavarodott, ghost touch-os lett, szétszedtem de a mikrofonját is tönkretettem... eladtam kb. 15k-ért... Soha többet telefont garancia nélkül.
Ez a poco is jó készülék, méretet lassan szokom 2 hónapjade a google pixel 4a mellett batár nagy. 2 napot simán tart nekem is.
Sajnálom, hogy nincs gyári hivásrögzítő mint az előző xiaomi-kon.. jelenleg callX van de olyan halk a felvétel hogy szinte semmit nem hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest